ThemeLove
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi pazarlar,
benim celikraf.web.tr diye bir sitem var. Çelik raf kelimesinde 16. sıradan bir türlü yukarı getiremedim. Siteyi güncelledim, 20 tane kaliteli blog ve haber sitesinden hepsi özgün 300 kelimelik tanıtım yazısı aldım 20 gün önce. Yazıları günde birer tane olarak eklettim ama yok. Fazla olmasa da birkaç sosyal medya da paylaşım yaptım. Hala 16. sırada Ne önerirsiniz?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
Bak şimdi sitene gelen tüm linkeler kelime bazlı olamaz birazda siteye direk link almalısın yoksa google bunun doğal olmadığını anlar ve seni olduğun
yer 20 gün boyunca kitler ve siteni incelemeye alır sonrada kendini ilk 200 zor görürsün :)
Seo Yapacaksın ama dogal gözükecek bütün linkler kelimeye gelmesi abest olur oran %30 dur yaptıgın seonun %30 u kelime digerleri site adı yada algoritmalar olmak zorunda
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Aldığın linkleri çeşitlendirmeye özen göster, sosyal paylaşımlara biraz daha önem ver. Etkisini gösterir kısa zamanda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
yok her yazıda var ama deigişk gelimelerler sitene yönlendir devamı için tıklayın gibi ? yada ilgili makale için link gibi bir sürü algoritme kullanabilirsin
Ek Olarak: ve her yazıya abartılı begeni kasma :D yazık 15-20 geçmesin :D begeni veya paylaşım ilk 2 ay için