-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
din sömürüsü yapmayalım.isteyen kullanır.kullanıcı senin sattığın reklamı almak zorunda değildir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
www.ustaderslik.com
FMH
tikky147design.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Şimdi dini karıştırmadan incelersek kullanıcı neden Adblock türü programlar kullanır?
1. Aşırı reklamdan kurtulmak için...
2. Adult içerikli reklamlar için...
Peki reklamları bu webmaster arkadaşlar normal düzeye indirip sitenin içeriğine göre reklam eklemesi yapsa insanlar neden Adblock kullansın?
Ek Olarak: Düzenleme: Afişi görünce, change.org 'a kampanya açtın sandım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
siz öyle bir anlatmışsınız ki sanki ad*lt içerikli sitelere girmek caizdir gibi
1 kişi bu mesajı beğendi.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bir dizi sitesine girdiğimde eklentinin engellediği reklam sayısı 16 yazıyordu, bunu gördükten sonra ben o eklentiyi kaldırır mıyım hiç? Reklamdan siteler görünmüyor. Reklamı güzelce ve yeterince yerleştirenler için eklentiyi kapatıyorum, örneğin wmaraci.com
2 kişi bu mesajı beğendi.
Sencron
Tasarım / Yazar / Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Arkadaşımızın dediği gibi yapsalar, biti kanlamak deyiminin vücut bulacağı ilk yer webmaster'lar olacaktır :D
Bunu Google çok minimal bir standarta oturmadıkça, (cezai yaptırımla) bu gibi uygulamalar devamlı var olacak...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hurriyet.com.tr, milliyet.com.tr, haber7.com vb.
hangi dini katarsanız katın, hangi beyinle bakarsanız bakın, TV de popturk, mjc tv vb yüzlerce kanalındaki reklamları nasıl seyretmiyorsanız ve bir nevi onlar içinde adblock görevini ellerinizle yapıyorsanız, gelip burada kendi sitenizin reklamınıda yapmayın.
Bende webmaster'ım ve kendimde adblock KULLANIYORUM.
Ben paragöz webmaster değilim, sağdan soldan zıplayan, sayfa açılmadan önce simsiyah arkaplanda koskoca bir sayfayla karşılaştıran, video önü 15 sn zorunlu reklam sonrası 5 sn sonra kapatmamızı sağlayacak kadar kötü bir haber yapan bir kişi veya yönetici olmadığım için benim için ADBLOCK kullananlardan sıkıntım yok.
Çünkü, Adblock kullanıpta temiz bir sayfa görenler bir o kadarda kullanmayanlarında temiz sayfa görmesini destekleyen birisiyimdir.
Bırakın artık bu adblockun peşinide, bu tür programın çıkmasına sebep olan sizinde dahil olduğunuz grubun aslında kazandığı paranın caiz olup olmadığını tartışın.
Bu reklamları çünkü siz yayınlıyorsunuz, kullanıcı bu reklamı görmek için sitenize girmiyor. !
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1- Soru bana göre anlamasız.
2- Sorunun sorulduğu yerde anlamsız. Neden diyeceksiniz , burda bende dahil bir çoğumuz bu caizdir bu değildir diyebilecek bir bilgi birikimine sahip değiliz. Yorum yazan herkes kendi düşüncesine göre fikrini ortaya koyuyor.
3- "Sen adblock caiz midir?" gibi bir soru sormuşsun biride gelir "senin sitene eklediğin adsense reklamları caiz midir?" diye sorar sana , iş uzar gider.
Sonuç olarak toparlarsak anlamsız bir soru, anlamsız ve sonuca varmayacak bir tartışma benim gözümde.
Ama bende kendi yorumumu yazacak olursam ; sizin mantığınız ile sokakta her gördüğünüz billboard'a bakmanız lazım , yani değil mi yazık günah o kadar uğraşmış adamlar reklam vermiş... (!)
---