Aslında hayalden uzak diyemeyiz. Rahmetli Erbakan Hoca'nın bu konuda çalışmaları mevcuttu. Bazı kesimler tarafından irtica dendi ve 28 Şubat diye bir tarih akıllarımıza yer etti.
Dediğinize de bir yönden hak veriyorum. İnsanlarımızın, ülkemizin durumuna baktığımızda İslam birliği cümlede kullandığımız bir sözcük öbeğinden öte gidemez gibi gözüküyor. Yine de biz bireysel olarak elimizden geleni yapalım.
Dediğinize de bir yönden hak veriyorum. İnsanlarımızın, ülkemizin durumuna baktığımızda İslam birliği cümlede kullandığımız bir sözcük öbeğinden öte gidemez gibi gözüküyor. Yine de biz bireysel olarak elimizden geleni yapalım.
İngilizler ile birlik olup, isyan eden, Arap ayaklanmasında başrolü üstlenen Lawrence'i bizden kıymetli gören "Arabistanlı Lawrence" lakabını takanlar ile İslam birliğini kuracağını mı düşünüyorsun? İNSANLARIMIZIN diyerek suçu bize atmadan önce tarihi bir araştırmanızı rica ediyorum.
KKTC'yi yıllardır tanımayan, oradaki zulme karşın Türkiye'nin arkasında durmayan, yıllardır Filistin'de olanlara karşın sesini çıkarmayan, sadece 13 senede Dubai'yi çölden dünyanın en zengin haline kavuşmasına destek olabilecek kadar yüksek bütçeye sahip olanların bizimle birlik kurmak için can attığını falan mı sanıyorsunuz? Yani size göre Araplar bize çok değer veriyor, bizimle her konuda aynı fikirdeler, gelin İslam birliğini kuralım diyorlar da Türk halkı mı hayır diyor?
Bakın; http://www.uludagsozluk.com/e/7542682/