-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar arkadaşlar. Lisanslanmış bir wordpress teması satın alıcam. Ancak bununla ilgili sizlere bir soru sormak istiyorum. Bu lisanslanmış temayı ioncubela şifreliyolar bildiğiniz gibi. Peki ilerde sitem büyüdü diyelim bu temayı kitlemek gibi bir işlem yapabilirlermi yani bu beni düşündürüyor :/
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
ioncube ile lisanslanmış bir temaya denk gelmedim ama ioncube ile şifrelenmiş tema varsa bu temayı başka domain'de kullanamazsınız. lisans aldığınız yer ile iletişime geçecerek domain değişikliği yapabilirsiniz.
bunun için temayı aldığınız yerle iletişime geçmeniz daha doğru olur.
Ek Olarak: base64 olmasın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
dostum sorumu biraz yanlış anlamışsın yada ben yanlış anlatmışım sanırım lisanslayıp ioncube ile lisans dosyasını şifreliyorlar bu şekilde o kodları kaldırmamızı engelliyorlar. Ancak ilerde bu lisansı iptal edip siteyi kitlemek tarzında birşey yapabilirlermi onu merak ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kimden aldığına bağlı örnek olarak alp video scriptinde adam shell kullanarak lisansı olan kullanıcıyı(bu forumdan bi arkadaş) kendi sitesine yönlendirmişti ama onun dışında böyle bişey yapan duymadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
tahmin ettiğim gibi teşekkür ederim ilginiz için
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle düşünün: PHP aklınıza gelebilecek hemen her türlü işlemi uzaktan gerçekleştirmenize olanak tanıyan bir programlama dili ve siz adamın kendi yazdığı bir kodu sitenize koyuyorsunuz. Eğer ioncube ile encode edilmiş ise içinde ne olduğunu da bilemeyeceksiniz. Bundan sonra ne yapılabilir diyecek olursan, PHP programlama dilinin imkan verdiği herşey yapılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
şifreli function dosyasını decode ettim ancak kursam yasal yollardan başıma bela açmaları mümkünmüdür ? Temayı tamamen değiştirsem ?