Mount And Blade tüm sürümlerini oynadım gerçekten çok sürükleyici bir oyun. Fakat bu sürümünü beğenmedim açıkcası dahada iyi olabilirdi devamını bekliyoruz :)
Mount And Blade tüm sürümlerini oynadım gerçekten çok sürükleyici bir oyun. Fakat bu sürümünü beğenmedim açıkcası dahada iyi olabilirdi devamını bekliyoruz :)
Aynen hocam bende bu sürümü beğenmedim bu arada abone olursanız yeni videolarımızdan anında haberdar olabilirsiniz :)
Bir oyuna hiç mi özenilmez arkadaş ya? Kaçıncı oyunları bir grafiği geliştirelim demiyorlar. Resmen aynı oyun farklı modlar. Hiç bir değişiklik yok temelde.
Bir oyuna hiç mi özenilmez arkadaş ya? Kaçıncı oyunları bir grafiği geliştirelim demiyorlar. Resmen aynı oyun farklı modlar. Hiç bir değişiklik yok temelde.
Bence grafik konusundada fiziksel olarakda oyun çok kaliteli . Videodaki işlemi warbandda tuş kombinasyonları ile yapabiliyorsunuz , yüksek ihtimalle aynı kombinasyonları burayada eklemişler. Herhangi bir açık yok diye düşünüyorum :)
Bence grafik konusundada fiziksel olarakda oyun çok kaliteli .
Videodaki işlemi warbandda tuş kombinasyonları ile yapabiliyorsunuz , yüksek ihtimalle aynı kombinasyonları burayada eklemişler. Herhangi bir açık yok diye düşünüyorum :)
Hocam ben sesli konuştum fakat ses gelmedi sanırım size:
Hocam ben sesli konuştum fakat ses gelmedi sanırım size:
Hile yapıyorum demiştim :) :)
Fakat bana göre bu bir hata bunu düşünmelilerdi.
evet hocam ses son ses olduğu halde duyamadım kusura bakmayın.
Fakat bu bir hata değil biraz daha oyuncu gözüyle bakarsanız eğer , çoğu oyuncu belirli bir seviyeden sonra hile yapıp bide hileli halini denemek ister. Şahsen ben böyleyimdir bi zaman sonra hileyle denerim . Buda her oyunda var.