lostyazilim
tr.link

Lisanslı wordpress temaları hakkında

13 Mesajlar 1.319 Okunma
lstbozum
tr.link

umuterdal umuterdal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Web Dev.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 41 / 128
  • Ticaret 8, (%100)
Merhabalar arkadaşlar. Lisanslanmış bir wordpress teması satın alıcam. Ancak bununla ilgili sizlere bir soru sormak istiyorum. Bu lisanslanmış temayı ioncubela şifreliyolar bildiğiniz gibi. Peki ilerde sitem büyüdü diyelim bu temayı kitlemek gibi bir işlem yapabilirlermi yani bu beni düşündürüyor :/

wmaraci
reklam

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
ioncube ile lisanslanmış bir temaya denk gelmedim ama ioncube ile şifrelenmiş tema varsa bu temayı başka domain'de kullanamazsınız. lisans aldığınız yer ile iletişime geçecerek domain değişikliği yapabilirsiniz.
bunun için temayı aldığınız yerle iletişime geçmeniz daha doğru olur.

Ek Olarak: base64 olmasın?

• Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Web Dev.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 41 / 128
  • Ticaret 8, (%100)
dostum sorumu biraz yanlış anlamışsın yada ben yanlış anlatmışım sanırım lisanslayıp ioncube ile lisans dosyasını şifreliyorlar bu şekilde o kodları kaldırmamızı engelliyorlar. Ancak ilerde bu lisansı iptal edip siteyi kitlemek tarzında birşey yapabilirlermi onu merak ettim.

oorka oorka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 36 / 101
  • Ticaret 5, (%100)
Kimden aldığına bağlı örnek olarak alp video scriptinde adam shell kullanarak lisansı olan kullanıcıyı(bu forumdan bi arkadaş) kendi sitesine yönlendirmişti ama onun dışında böyle bişey yapan duymadım

wmaraci
wmaraci

grafen grafen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 962
  • Beğeniler 23 / 181
  • Ticaret 17, (%100)

umuterdal adlı üyeden alıntı

dostum sorumu biraz yanlış anlamışsın yada ben yanlış anlatmışım sanırım lisanslayıp ioncube ile lisans dosyasını şifreliyorlar bu şekilde o kodları kaldırmamızı engelliyorlar. Ancak ilerde bu lisansı iptal edip siteyi kitlemek tarzında birşey yapabilirlermi onu merak ettim.

İoncube sadece alan adına lisanlama sağlıyor Siteyi kitleme falan yapması imkansız uzaktan birkişinin

• Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Web Dev.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 41 / 128
  • Ticaret 8, (%100)
ankaradan bir firma öyle birşey yaptıklarını tespit edersem mahkemeye veririm zaten. Yakın zamanda 2 3 ortak şirket kurup bir eticaret sektörüne atlamayı planlıyoruz tema satın alıp üzerinde tasarım yapmayı düşünüyorum. Ancak ilerde böyle bir sorun olur mu diye düşündüm. Cevabınız için teşekkür ederim :)

Ek Olarak:

grafen adlı üyeden alıntı

İoncube sadece alan adına lisanlama sağlıyor Siteyi kitleme falan yapması imkansız uzaktan birkişinin

satan firma function dosyası hariç heryerde oynama yapabilirsiniz yazmış function dosyasınıda şifrelemiş bu yüzden bende korktum biraz ilerde kitleyebilirlermi diye cevabınız için teşekkür ederim :)

oorka oorka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 36 / 101
  • Ticaret 5, (%100)

umuterdal adlı üyeden alıntı

ankaradan bir firma öyle birşey yaptıklarını tespit edersem mahkemeye veririm zaten. Yakın zamanda 2 3 ortak şirket kurup bir eticaret sektörüne atlamayı planlıyoruz tema satın alıp üzerinde tasarım yapmayı düşünüyorum. Ancak ilerde böyle bir sorun olur mu diye düşündüm. Cevabınız için teşekkür ederim :)

Ek Olarak:

satan firma function dosyası hariç heryerde oynama yapabilirsiniz yazmış function dosyasınıda şifrelemiş bu yüzden bende korktum biraz ilerde kitleyebilirlermi diye cevabınız için teşekkür ederim :)

Çünkü Function dosyası kırıldığı zaman lisans geçilebiliyor

• Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Web Dev.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 41 / 128
  • Ticaret 8, (%100)
tahmin ettiğim gibi teşekkür ederim ilginiz için

0Derece 0Derece WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 27 / 104
  • Ticaret 0, (%0)
Şöyle düşünün: PHP aklınıza gelebilecek hemen her türlü işlemi uzaktan gerçekleştirmenize olanak tanıyan bir programlama dili ve siz adamın kendi yazdığı bir kodu sitenize koyuyorsunuz. Eğer ioncube ile encode edilmiş ise içinde ne olduğunu da bilemeyeceksiniz. Bundan sonra ne yapılabilir diyecek olursan, PHP programlama dilinin imkan verdiği herşey yapılabilir.

• Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Web Dev.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 41 / 128
  • Ticaret 8, (%100)
şifreli function dosyasını decode ettim ancak kursam yasal yollardan başıma bela açmaları mümkünmüdür ? Temayı tamamen değiştirsem ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al