lostyazilim
tr.link

Nasıl birşey olmalı?

7 Mesajlar 764 Okunma
acebozum
tr.link

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
Merhaba arkadaşlar,

Günlerdir belki aylardır aklımın bir ucunda beni meşgul eder: Nasıl bir websitesi açmalıyım?... hep bunu düşünüyorum ama aklıma yatan bir sonuç gelmiyor belkide tonlarca fikir arasından birini seçemiyorum.Sizce bu devirde hem eğlenceli hem sürükleyici bir web sitesi hangi özelliklere sahip olmalı ve temeli neye dayanmalı?

Örneğin; blog,forum,portal vs vs...

wmaraci
reklam

hitfilmlerr hitfilmlerr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ezik WebMaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 8 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Ya eğer çok bilgin yoksa bi film torrent yada film izleme sitesi aç 1 ayda bi çok şey öğrenirsin. Daha sonrasında teknoloji bloğu olayına girebilirsin. Forumu felan boşver şimdilik (bence).Eğer ben biliyorum diyosan bence bildiğin yada bilgi sahibi oldugun bi konu üzerine blog açıp özgün yazılarla güzel bi site yapabilirisin. Tabi bu benım fikrim önemli olan senin ne istediğin. Başarılar.

• Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)

hitfilmlerr adlı üyeden alıntı

Ya eğer çok bilgin yoksa bi film torrent yada film izleme sitesi aç 1 ayda bi çok şey öğrenirsin. Daha sonrasında teknoloji bloğu olayına girebilirsin. Forumu felan boşver şimdilik (bence).Eğer ben biliyorum diyosan bence bildiğin yada bilgi sahibi oldugun bi konu üzerine blog açıp özgün yazılarla güzel bi site yapabilirisin. Tabi bu benım fikrim önemli olan senin ne istediğin. Başarılar.

Hertürlü konu hakkında bilgim bulunuyor ama ne yapacacağım konusunda bi fikrim yok ama dediğin gibi bir blog açıp tüm bilgilerimi bloğa dökebilirim (özgün) ve bunun içinde güzel bir domain bulmam gerekecek domainde ayrı bir sıkıntı yaratıyor :)

Archer Archer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** T**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 43 / 53
  • Ticaret 1, (%100)
Özgün ve sürdürülebilir olması açısından ekşi sözlük tarzında bir yapı veya soru cevap sitesi yapabilirsin.

digibakers.com - the power of thinking small...
wmaraci
wmaraci

hitfilmlerr hitfilmlerr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ezik WebMaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 8 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

narinhosting adlı üyeden alıntı

Hertürlü konu hakkında bilgim bulunuyor ama ne yapacacağım konusunda bi fikrim yok ama dediğin gibi bir blog açıp tüm bilgilerimi bloğa dökebilirim (özgün) ve bunun içinde güzel bir domain bulmam gerekecek domainde ayrı bir sıkıntı yaratıyor :)

Domain işini bana sorcam :D.Çok şanslıyım ben, istediğim bütün domainler boştu. Şaka bi yana gerçekten konusunu söyle sitenin araştırırım hocam hiç sorun olmaz.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Madem kaptansın gemicilik sektörü ile ilgili haber denizcilik ile ilgili bilgiler ve marina koylar hakkında konular paylaşırsın rakip az konu cok ülkemizin 3 tarafi denizlerle çevrili unutma

• Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Madem kaptansın gemicilik sektörü ile ilgili haber denizcilik ile ilgili bilgiler ve marina koylar hakkında konular paylaşırsın rakip az konu cok ülkemizin 3 tarafi denizlerle çevrili unutma

Aslında denizcilik ile ilgili aram pek iyi değil meslekteyim ama sıcak bakamıyorum bu mesleğe ama bu düşüncenize oldukça olumlu bakıyorum ve uygulamaya geçirebilirim öneriniz için çok teşekkür ederim:)

Ek Olarak:

hitfilmlerr adlı üyeden alıntı

Domain işini bana sorcam :D.Çok şanslıyım ben, istediğim bütün domainler boştu. Şaka bi yana gerçekten konusunu söyle sitenin araştırırım hocam hiç sorun olmaz.

Konuya yapılan öneri vardı "denizcilik" bana bu kategori için önerilerden bulunabilirsin mesela :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al