-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sizlerde denk gelmişsinizdir her seocu kendini över. Ben bu konuda her seo yazan adama güvenmem. Google "seo" diye arıyorsam ilk kimler çıkıyorsa benim için başarılı olan odur. Düşünün ki birisi seocuyum diyor ama yaptığı iş bazında kendi sıralamalarda yok. Ben şimdi bunlara nasıl güveneyim. Başarılımılar?
Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Sanırım editörün kendisidir. Dünkü konudan hatırlarsın; tasarımı değiştirdim. On beş kadar belirli özelliklere sahip içerik ekledim. Bugün ise yemek tarifleri kelimesine 125. sıradan giriş yaptım.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
tipsychannel adlı üyeden alıntı
Sanırım editörün kendisidir. Dünkü konudan hatırlarsın; tasarımı değiştirdim. On beş kadar belirli özelliklere sahip içerik ekledim. Bugün ise yemek tarifleri kelimesine 125. sıradan giriş yaptım.
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Dışarıdan kimse ama kimse sizin bilginize, özverinize ve ilginize sahip olamaz. Herkes sadece paraya bakar. Eğer o seocu dediğiniz arkadaşlara ortaklık verip de gelir payı verirseniz görün bakın neler oluyor. Ancak diğer türlü kim ne derse desin hep geçici etkisi olur. Hep.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bence düşünceniz oldukça yanlış. Ben SEO işleriyle uğraşıyorum. Ama SEO kelimesine hiç çalışma yapmadım. Çünkü kurumsal değilim. Bence SEO hizmeti veren arkadaşlar referanslarına göre değerlendirilmeliler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Boşuna polemik yapıyorsunuz, bir anahtar kelimesine bakıp bu adam yada firma iyidir demek saçmalıktır asıl. Önemli olan hangi kelime de 1. sayfa 1. sırada olduğu değil uzun vade de ne kadar kalıcı olduğudur, bana göre bunu sağlayacak kişi bilinçli site yöneticisidir. Zaman ve bilgisizlikten kaynaklanan eksikleri off page SEO konusunda sektörünüz üzerinde çalışma yapmış sağlam kişiler ile çalışmak en mantıklısı olacaktır.
Keza SEO da birinci olan bir firma xx sektörü yada film sektöründe önem arz eden konunun ne olduğunu bilemez, bildikleri bilindik google sinyalleri ve kriterlerdir. Sektörel anlamda çalışma yapacağınız kişiyi bulmak her zaman en iyisidir, SEO kelimesinde 1. ilk 5 firma, sadece film alanına hizmet veren bir kişiden daha iyi dönüşüm sağlamayabilir aynı şekilde bu diğer tüm alanlar içinde geçerli.
1 kişi bu mesajı beğendi.