tipsychannel adlı üyeden alıntı

İki gün önce tema değiştirdim ve wmaracı'nda da bu konuda bir konu açmıştım. Bugün yemek tarifleri kelimesine 125. sıradan girdim. Sanırım bu olayın sonucu yeni temayla doğrudan alakalı olarak değişiklik gösteriyor. Snippet özelliği kullandığınız temaya aitse evet yıldızlar silinir. Eğer eklenti şeklindeyse olağan şekliyle devam eder.

Tema değiştiren biri olarak güzel referans, teşekkür ederim, eklentiyi kaldırdığımda gidecek olmasından emin oldum, bunu veritabanından aktarma gibi bi durumu olabilirmi?

Ek Olarak:

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Kullandığınız eklentiyi yada değerleri nerede sakladığını bilmiyorum, ki bir kayıt söz konusu ise veritabanına gönderiliyordur, belki o veriler yeni site için kullanılabilir demek istedim. Fikir sadece, yeni geçeceğin sistemin satıcıları ile konuşursanız daha detaylı bilgi alırsınız hocam.

Sanırım hosting firmasınada danışsam iyi olacak dediğiniz gibi,mantık olarak db'ye işkenen herşey aşınabilir ama yeni sitenin değerlendirme sistemiyle, şuanki farklı, belki kurtarabiliriz. Tşk ederim ilgine hocam.