estfr ingilizce içerikte zaten rakip zor bulunur büyüklerden değilseniz. Zira ebola salgınının ingilizce karşılığında 350 k aylık aranma olabiliyorsa. İngilizce siteleri kesinlikle tavsiye ederim. Tabi yapabileceklere. Kesinlikle büyük getirisi olan işler. Ve asla hit sıkıntısı çekmezseniz. Osuruktan teyyare selam söyle o yare gibi bir site açsanız bile hit alırsınız :)
Güzel yorumunuz için teşekkürler, ileride sektörümü açıklarım gerekirse :)
ayrıca gelir elbetteki çok güzel. Tık başı 1 tl ye falan geliyor. Hatta geçiyorda ortalaması.
Emeğin karşılığı diyebiliriz o gelire :)
Burası forum ama paylaşmak gönüllülük esasına dayanır. Kimse kendine zarar verecek bilgiyi paylaşmasın. Ben olsam paylaşmam mesela, gerçekten ilk olduğum çoğu sektörü lise çağında arkadaşlar kapattı diyebilirim. Okulu bırakıp deli gibi içerik giriyorlar gibi..
Sakın sektör veya site belirtmeyin. Bu arada hitinize göre kazancınız iyi. Başarılar.
Sakın sektör veya site belirtmeyin. Bu arada hitinize göre kazancınız iyi. Başarılar.
Yorumunuz için teşekkürler :) . Dediğim gibi şuan sektör belirtmeyi düşünmüyorum.
Senn toplam 1000 gösterim kazancın 25tl dün bn aldım 1000 gösterim kazanç 1.32 tl sen düşün nasıl vaay arkadaş ya
TR içerikli sitelerin geliri çok düşük oluyor maalesef :(