ttw adlı üyeden alıntı

Hocam hayırlı olsun demekle beraber hemen gözüme çarpan ve ufak da olsa rahatsız eden bir hatayı bildireyim. :)

Forum footerda "...projesi oalrak oluşturlmuş..." kısmında bir yazı devam ediyor içerisinde yazım hatası var dikkatimi çekti. Düzeltin isterseniz.

Forumun tasarımı da ayrıca çok hoşuma gitti tebrik ederim. Umarım istediğiniz düzeye getirebilirsiniz projenizi.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim düzelttim. Bu arada yorumunuz için teşekkürler.

Ek Olarak:

bilgive adlı üyeden alıntı

Hosting epey yavaş. Zaten kendimden biliyorum, sıkıntılı. radyo zaten bedava hostta. Bunlar sıkıntı. OVH'de 1.99 euroya 1 gb 1 cpu vps kullanıyorum. Tavsiye ederim. Siteye ve foruma içerik şart ve bir ay içerisinde doldurmanız, sizi jet hızıyla üst sıralara taşıyacaktır. Radyonun bulunduğu bedava hostu, host değiştirirseniz, paravan veya niş olarak kullanabilirsiniz. İddialı başlığını okuduğumdan dolayı bunları yazdım. Kırmak için değil. Kolay gelsin.

Yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Radyohost aslında bedava hostingde değil o kullandığımız host aslında ücretli uyarılarınızı dikkate alacağım. Tekrar teşekkür ederim.