-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
[SOL]Merhaba arkadaşlar yeni açmış olduğumuz bir ekip çalışması sonucu otaya çıkan TeknoTown.com Güncel teknoloji haberleri gündem haberleri forum ve daha birçok sosyal uygulamayı bünyesinde bulundurur.Yeni açmış olduğumuz web sitemiz için siz değerli kullanıcıların yorumlarını bekliyorum :)[/SOL]
TeknoTown Web Sitesi
Facebook Sayfası
Twitter Hesabı
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hayırlı olsun. Ancak katekategorileri gördüğum an siteye göz atmaktan vazgeçtim. Bu şekilde geçici bir başarıdan öteye geçemez gibi geliyor. Optimize etmenizi ve ismine yakışır bir şekilde içeriği düzenlemenizi tavsiye ederim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Ancak katekategorileri gördüğum an siteye göz atmaktan vazgeçtim. Bu şekilde geçici bir başarıdan öteye geçemez gibi geliyor. Optimize etmenizi ve ismine yakışır bir şekilde içeriği düzenlemenizi tavsiye ederim.
Görüşleriniz için teşekkür ederiz kategoriler üzerine nasıl bir optimize yapmalıyız biraz daha açarsanız daha bizim için daha açıklayıcı olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Temaız harika görünüyor, içerik zenginliği ve kaliteli iş ile iyi bir yerlere gelmenizi diliyorum, iyi bloglamalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
bonafide adlı üyeden alıntı
Temaız harika görünüyor, içerik zenginliği ve kaliteli iş ile iyi bir yerlere gelmenizi diliyorum, iyi bloglamalar.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Görüşleriniz için teşekkür ederiz kategoriler üzerine nasıl bir optimize yapmalıyız biraz daha açarsanız daha bizim için daha açıklayıcı olur :)
Bbpress forum mevcut, anspress soru cevap mevcut, teknotown isimli sitede birçok kategori içerikle uyuşmuyor, islami bilgilerin olduğu bir kategoriniz bile var yapmayın :)
Aynı zamanda çok ağır açılıyor, ciddi bir dezavantaj, gezinirken süre kullanıcılar için tahmin ettiğiniz üzere çok önemlidir.
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/bl1606/http://teknotown.com/
Başarılar.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Anladım Hocam yorumlarınız için sağolun :)