Anlamsız olan dev şirketlerin bu uygulamayı şikayet edecek olması.. Aç - Kapat tuşu var insanlar bunu ayırt edebilir, ben özellikle dizi izlemeden yatamam, o iğrenç reklam dolu dizi sayfalarının bilgisayarı donduracak derecedeki reklamlarını görmek zorunda değilimki..

Ayrıca izlediğim dizinin hakkını vermek için bazen paylaşım yapıyorum, bazende ilgimi çeken reklamlara tıklıyorum ama bunların hiç birisi bu tip siteleri haklı çıkarmaz.

Bakın bu uygulama neden 144 milyon kişiye ulaştı ? Benim önerdiğim herkez allah razı olsun diyor,insanlar bıkmış, zaten anlamadığım nokta özellikle sayfalarını reklam çöplüğüne çeviren kişiler bunun farkında değilmi,yada gerçekten insanlar tıklıyormu. Benim sitelerimde her sayfa en fazla 2 tane 320*250 adsende var onların bile renk ayarını sayfaya uygun yapıyorum göze batmaması için.

Yani site sahipleriyiz diye bunu haklı göremem.Sonuçta göreceli bir kavram ama dev şirketlerin dava açacağına inanmıyorum,hukuksal olarak uygulama zor koşmuyor,kişiye seçenek sunuyor.Uygulamayı yükleyen açıp kapatmısını bilir en azından, çünkü uygulama reklamlar dışında sosyal iconlar ve bazı modülleride engelliyor.