emontkral2 adlı üyeden alıntı

teşekkür ederiz hocam, bir soru da ben yönelttim size

Estağfurullah rica ederim. Mesajınız cevaplanmıştır.

Ek Olarak:

DragonMakina adlı üyeden alıntı

Merhaba kolay gelsin.Hizmetiniz güzel ama *** gibi platformlar da açılmış bir çok şikayet var.Ya işi yapmadığınıza dair ya da daha kötüye götürdüğünüze dair.Bir iki kişi de değil.Bayağı insan sizlerden şikayetçi.Peki bunca şikayet var iken,sizlerin gerçek seoyu bildiğiniz nasıl bilebiliriz ?

İsteyen, istediği gibi şikayet konusu açabilir. Siz bugün arçelik'den buzdolabı aldığınızda efendim sizin hakkınızda 1000 küsür şikayet var sizin yaptığınız buzdolabına nasıl güvenebilirim diyebiliyormusunuz? İşinize geliyorsa alır, gelmiyorsa almazsınız.

Son olarak bayağı dediğiniz kısım 1 şikayet'den ibarettir. Bu şikayet içerisinde çalışmaya ilişkin memnuniyetsizliğin dışında gerçekleşen durumlar mevcut. Konunun yeri burası olmasada bilgilenmeniz açısından duruma izahat getireyim.

İnsanlar hizmet aldığını değil, insan satın aldığını zannediyor. Dolayısıyla bugün sizde olsanız aynı tepkiyi eminim fazlasıyla verirsiniz. Haddimden fazla sabırlı oluşum ve insanlara karşı sert yapım olmadığından ötürü isteyen istediği gibi karalama yapabiliyor. Velakin insanlığınıza bir soru sormak istiyorum.

Bugün SEO hizmeti verseniz, karşılıklı 7 aylık SEO çalışması konusunda sadece İÇERİK'lerden hit almaya yönelik bir anlaşma yapsanız. Bu anlaşma içerisinde müşteri diye tabir ettiğiniz vatandaş ilk 3 ay içerik girse, daha sonra dünyalar kadar talimat vermeniz halinde hiçbirini uymasa bu durumda sizler olsanız ne yaparsınız? :) Hatice'ye bakmak kolaydır, neticeye bakan nerde? Sonuç olarak içeriklerden hit alınacaksa, müşteri içerik girmiyorsa site neye göre hit alabilecektir?

En büyük delili hak, hukuk zaten verecektir. :) Yaptığım açıklama sadece bilgilenmeniz açısından yapılmıştır. Beni kelam etmek isteyen ve bu işi ne kadar bildiğimi sorgulamak isteyen insanlar olursa her zaman şirkete bir çaya beklerim. :)

Saygılar, sevgiler..