-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, öncelikle alan adım biraz
sakıncalı görünebilir. Lakin herhangi bir telif hakkı söz konusu değil (indirme-download) bu nedenle sadece tanıtımlar geçiyorum. Sizce Adsense eklesem herhangi bir sorun olur mu?
www.torrent.com.tr
kişisel bloğ • tevfik.org
ssyazilim
I'm retired from the NET!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Industry Engineering
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
içerikler özgünse farklı güzel bir ad ile devam etmeni öneririm. ama şansını bir dene istersen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Torrent yasaldır aslında ama torrent üzerinden yasal olmayan paylaşımlar yapmak sorun teşkil eder.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Elimizden geldiği kadar özgün girmeye çalışıyoruz işin açığı ama bakalım, alan adı konusunda başka torrent alan adı mı kullanayım?
Sağ olasın dostum, herhangi illegal bir durum yok sadece amacımız tanıtım ve haberler bu nedenle bir başvuru göndereceğim. Umarım işe yarar, eğer alabilirsem güzel kazanabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ssyazilim adlı üyeden alıntı
hocam yaptığın iş Oyun – Dizi ve Film Tanıtımları torrent dersen ap ayrı bir dünya olur. alan adı içerik uyuşmazlığından kaybedersin anlatmak istediğim bu
Aslında içeriği alan adına entegre edebilmek önemli, bu konuda size katılmıyorum. İçeriği alan adı ile uyumsuz o kadar çok site mevcut ki piyasada hepsi de iyi yerlerde. Bu alan adı ile ben Tanıtım ve Haber haricinde herhangi bir şey yapamam, yapsam bile anında fişlenirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ssyazilim adlı üyeden alıntı
hocam alan adı uyuştuğu zaman yükselmen daha kolay olucaktır. tabiki o adlada çok iyi yerlere gelebilirsin. benimki sadece bi tavsiye, ne yaptığını biliyorsan devam et
Elbette fikirlerinizi beyan etmeniz hoşuma gidiyor, çünkü ne yapmam gerektiğini daha detaylı düşünüyorum. Fakat dediğim gibi herhangi bir illegal durumda anında enseme yapışırlar, umarım iyi bir yerlere gelebiliriz.
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.