lostyazilim
tr.link

Google adsense Soru

13 Mesajlar 1.470 Okunma
acebozum
tr.link

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)

Colder adlı üyeden alıntı

anladım hocam zaten günde 5 paylaşım yapıyorum adsenseyide 4 gündür aldım ve günde 6 7 kez basıyordum bundan sonra tıklamıyacam bir sıkıntı olmaz değil mi ?:(

hocam geçersız tıklamaları farkede google teyze buna kızabılır bılemıyorum adsense bu kımının 50 bn tl gelırlı hesabını bıle kapatıyolar
acımıyolar *** rastladım tavsıyem bundan sonra uslu durun İnşaallah bu tıklmalarıda gormezden gelır adsense.

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
wmaraci
reklam

Colder Colder WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

flashoyun adlı üyeden alıntı

hocam geçersız tıklamaları farkede google teyze buna kızabılır bılemıyorum adsense bu kımının 50 bn tl gelırlı hesabını bıle kapatıyolar
acımıyolar *** rastladım tavsıyem bundan sonra uslu durun İnşaallah bu tıklmalarıda gormezden gelır adsense.

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim artık tıklamayacağım ama reklam firmalarından en iyisi google tıklama başına 35 50 kr veriyor değil mi hocam

En yakın lastikçi Lastik Tamircisi https://724mobillastikci.com

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)

Colder adlı üyeden alıntı

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim artık tıklamayacağım ama reklam firmalarından en iyisi google tıklama başına 35 50 kr veriyor değil mi hocam

Evet hocam adsense en çok kazanç sağlayan fırmadır tıklama ve gosterım başı çok tıklama verdığı gıbı google sorabılırsın ve ya fm de dolaşırkende gorebılırsın bazen 10$ tıklama başı ucretde verıdğı oluyo bundan daha fazla ucretlerde verebılıyor sız ozgun ve guncel olun yeterkı ben bıle bu dedıklerımı yapmıyorum mıllet seo danışmanlığı adı altında bunları ücretli soyluyor haberın olsun :)

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al