Gökhan Blog adlı üyeden alıntı

Arkadaş cesaretini toplayacaksın gidip efendice niyetini belli ediceksin.beklersen kaçar gider. ciddi bişey istiyorsan böyle yapman gerek.

Bugün böyle yaptım. Kararsız gibi konuşuyor. Sadece arkadaş olalım, seni kaybetmek istemiyorum dedi.:confused:

memory adlı üyeden alıntı

Atak ol, yemeğe çıkar, sinemaya git ve açıl. Hızlı ol, pişman olma..!

O kadarını hemen kabul edeceğini sanmıyorum ama deneyelim :)

emontkral2 adlı üyeden alıntı

hiç beklemediği anda gidip patlatıcaksın. ( en fazla 1 gün sonra ) yoksa biri gelir alır gider :D çok farklı şeyler yapman gerekiyor. farklı görüyosan farklı bir yöntem düşünceksin. en sevdiği birşey bul hediye al git ver o arada patlat :D ben günde 10 tane değiştiriyorum dostum sen niye bukadar heycan yaptınki :D he birde genelde 17-18 yasındaki kızlar popülerlige bakıyo :D

popüler lik yerine bence biraz da tip bakıyor öz güvenim ve arkadaş gazı ile şansınızı denedik ama yukarıda belirttigim yanıtı aldım :/

Bakayım bi teşekkür ederim

elegan adlı üyeden alıntı

yo yo kızlar soruyora filan gerek yok, kardeşim hatun senden kaçmıyorsa zaten şansın var. direk gel manitam ol demeyeceksin zaten işte koro çıkışı bi yemek yermiyiz, yada bi kahve ısmarlıyım sana de, samimi ol. yapmacık olma. ağzını kibarlaştırma nasılsan öyle davran, kendine güven ;)

Bu cevap çok daha mantıklı geldi bunu deneyeceğim. Teşekkür ederim

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Zaten bu kadar süre görüyorsan ve bir elektrik alıyorsanız sana sinyali verecektir, cesaretini daha fazla toplaman için, inst. yerine daha sık konuşabileceğin whatsup için tel, facebook vb. iletişim araçlarını al, çalışmalarda yemek olur beraber çıkışlarda yürümek olur rastgelmeye çalış sonrasında devamı gelir zaten.

Kendisi whatsapp verdi dün akşam ben istemeden, konuşma kolaylığı oldu :)

KingStar adlı üyeden alıntı

İlk önce yine aynı ortamlarda bulunacaksınız. Sonra Merhaba nasılsın? klasik sorunu soracaksın. Oda diyecek ki "teşekkürler siz nasılsınız?" derse iş olarak ve sevgi olarak sana saygı duyuyor. "Sen nasılsın" derse seni artık iş'dende daha yakın görüyor demektir.

İş sonu akşam oluyor diye tahminle gidiyorum. Çıkarken görüşürüz artık ne diyorsanız araya bu akşam yemeğe gitmeyi düşünüyorum bana eşlik eder misin diyeceksin. Büyük ihtimal utanacak " eğer ilişkiyi yakında tutmak istiyorsa der. ;" Ya bugün biraz işim var dı aslında kızlarla buluşacaktık falan filan sende rica edeceksin kabul edecektir büyük ihtimal çünkü kızlar biraz zorlamayı sever. ! Not: Direk kabul ederse sana çok çok daha yakındır. "

Sonra yemekte telefon falan alacaksın iyice ortama gireceksin bayanla. İçki olarak içiyorsa şarap açtır tavsiyem.

Yavaş yavaş şarapla beraber sıcaklama ve gevşeme olacaktır. Sonra zaten baya bir tanışırsıznı muhabetiniz artar. Haftada bir tekrar veya 2 tekrar gide gide bu iş tamamdır.

Hayırlı olsun

Elhamdulillah müslüman iz. Icki bize haram hocam içen kişilerle de muhattap olmam ilk mesajlarınız iyiydi :)