Şimdi eğri oturalım, doğru konuşalım. Benim bazen günde 200 site gezdiğim oluyor. Facebook vb. yerlere ise haftada bir defa yarım saat ancak bakarım. Elbette millet olarak kendimizi küçümsemek istemiyorum ama gezdiğim sitelerdeki içeriğe bakıyorum da, her şey tamamen ve tamamen seo için yapılıyor. Bazen bu durumu kaldıramadığım çok oluyor. Aradığım çoğu şeyi ingilizce, fransızca aramaktan gerçekten sıkılıyorum. Ne olur yani bizim de adam gibi içeriğin bulunduğu sitelerimiz olsa? İşim olmaz ama geçtiğimiz aylarda bir makale sitesine üye oldum. 22,5 kredi mi ne oldu. 30 kredi olunca 18 TL alacağım, inşallah. Fakat, makale satışı yapanın bir youtube videosu var, inanamazsınız. Diyor ki, benim 200 kelimelik bir makaleyi yazmam 5,10 dakikamı almıyor. Yahu kendime bakıyorum. 200 kelimeyi yazmak için 50 tane site gezdiğim oluyor. Tutturmuşuz bir seo, seo. Seo kadar başımıza taş yağsın inşallah. Neyse yine kızmaya başladım. Umarım derdimi anlatabildim.
Elbette sizin durum da daha bir ilginç olmuş. Belki acemi şansıdır.
Elbette sizin durum da daha bir ilginç olmuş. Belki acemi şansıdır.
dediklerine harfiyen katılıyorum ben zaten artık birşey aradığımda türkçe yi attım bir kenara direk ingiizce arıyorum nedne çünki bizim sitelerimizde içerik yoooooook. Hepsi boş beleş. Bizim türk milleti seo ile hit ile reklam ile para ile kafayı bozmuş.
5-10 dk nasıl makale yazar bir insan bu işin erbabları, ustaları bile günlerce araştırma yapıyorlar bir karış yazı yazmak için.