lostyazilim
tr.link

PR6 Ama ?

5 Mesajlar 583 Okunma
acebozum
tr.link

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar geçen gün yeni düşen domainlere bakarken bir domain gördüm ve anında aldım pagerank6 görünüyor fakar fake olduğu da görünüyor aslında eskiden fake değilmiş yani önceden site çok büyük ve gelişmiş bir siteymiş fakat şimdi boşa çıkınca pagerankıda fake olarak görünmeye başlamış.
Benim asıl sorum şu bu domainde şuan 420 adet backlink gözüküyor yeni bir page rank güncellemesi gelene kadar bu domaini nasıl değerlendirebilirim tavsiyeleriniz nelerdir?

wmaraci
reklam

Shakedown Shakedown Forza BEŞİKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Çevre Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1708
  • Beğeniler 225 / 548
  • Ticaret 60, (%100)
Pr güncellemesi gelmeyecek arkadaşım sanırım. Google yöneticileri öyle bir açıklama yapmıştı çünkü.

"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]

Newyork Newyork SEO Paketleri Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Backlink Sağlayıcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 1636 / 90
  • Ticaret 290, (%100)
Pr Güncellemesi Gelecek mi Ama Birde o Var :)

BrutalStar BrutalStar Yazılımcı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 697
  • Beğeniler 149 / 137
  • Ticaret 0, (%0)
PR güncellenecek fakat toolbarlarda görünmeyecek...

BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
wmaraci
wmaraci

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
PageRank güncellemesi gelecek ama bizler göremeyeceğiz. PR'ı olanlarda olduğu gibi kalacak ama onuda uzun süre tutmazlar diye düşünüyorum. Fakat bunlar google tarafından doğrulanmadı. Bunu bilmemiz gerekir. Bunu yalnızca Google Webmaster Trends analisti John Mueller bir video konferansta açıkladı. Fakat açıklama net değil. Şöyle ki, söylediği şey; PR'ın bir kalite ölçütü olarak kullanılmaması gerektiği ve PR için daha fazla güncelleme yapılmasına dair bir planlarının olmadığ yönündeydi.

Yine bizim Türkçe sitelerden şikayetçiyim bu konuda. Buyrun Google'da pagerank güncellenmeyecek araması yapın. Yemin ederim, bir tanesinde ne kaynak, ne detaylı açıklama namına tek kelime yok. Hatta birisine girdim. Ben size bu bilgiyi verdim, sizde reklamlarıma tıklayın yazıyordu. Yazısı ise 40-50 kelime. Şimdi ben ne diyeyim, bu insanlara?

Birde İngilizce arama yaptım. Hatta bu aramayı son bir ay olarak daralttım. Baktığım web sitelerinin %80'ninde John Mueller'in açıklamasına bağlantı vardı.

Yemin ederim utanıyorum yani utanıyorum. O derece. Sözde teknoloji haberleri siteleri baktıklarım ha. Yahu mübarek ben neredeyse hiç İngilizce bilmiyor sayılırım. Ben bunu araştırıp, bulduysam kusura bakma sen o teknoloji haberleri sitesini al... (Aman ha sözlerim, buraya değil. Yanlış anlaşılma olmasın.)

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al