Dostum çıkışın bence gereksiz ve sert olmuş arkadaş genç ve bilgi edinmek istiyor ve kısa yoldan para kazanmak diye bir hırs edinmiş kendince ama bu tutumundan vazgeçmedigi sürece zaten yerinde sayacak zamanı gelince öğrenecek diye ümit ediyorum
Haa fikir dersen ben sanada fikir veririm guzelde kazanırsın ama forumda ben istikrarlı bir üye göremiyorum buraya yazıyor sonra yazdığıyla kalıyorlar
Ben samimi bulduğum üyeyle paylaşıyorum yapar yapmaz kendisi bilir sonuçta biliyorum paylaşıyorum ama 1 seneden önce web isinden para kazanılmaz bu konuyu açan arkadasta kazanamaz bu olağan birşey
Zaman herşeyin ilacı beklemek ve görmek ders almak en güzeli
Haa fikir dersen ben sanada fikir veririm guzelde kazanırsın ama forumda ben istikrarlı bir üye göremiyorum buraya yazıyor sonra yazdığıyla kalıyorlar
Ben samimi bulduğum üyeyle paylaşıyorum yapar yapmaz kendisi bilir sonuçta biliyorum paylaşıyorum ama 1 seneden önce web isinden para kazanılmaz bu konuyu açan arkadasta kazanamaz bu olağan birşey
Zaman herşeyin ilacı beklemek ve görmek ders almak en güzeli
bence gerksiz ve sert olmamış o sizin düşünceniz.
fikirlerinize de ihtiyacım yok. ilk web sitemi 1998'de açtım
elimde hayata geçiremediğim ve geçirmke istediğim çok sayıda proje ve fikir var.