eee o zaman gelipte kimse sizinle fikir paylaşmaz kendisi yapar diye yorum yapmayın.
ben paylaşırım sizede fikir sunarım kazanırsınız dedim siz sizin fikirlerinize ihtiyacım yok yazıyorsunuz demekki sorun sizin yaklaşımınız ve bakış açınız.
bu çerçevede konuyu açan arkadaşa tepki vermeniz yanlış.
artı 1998 de ilk web sitemi açtım demekle başarı elde ettim demek olmuyor
googlede ilk websitesini yani kendisiniz 1998 de kurdu şuan google sitesi nerede sizin siteniz nerede bu konuda empati yapınız demekki sizin fikirleriniz bir yere kadar belki başka fikir ve yol göstermeleri dinleyip uygulasaydınız sizde çok iyi yerlere gelebilir birşeyler başarabillirdiniz.
ben paylaşırım sizede fikir sunarım kazanırsınız dedim siz sizin fikirlerinize ihtiyacım yok yazıyorsunuz demekki sorun sizin yaklaşımınız ve bakış açınız.
bu çerçevede konuyu açan arkadaşa tepki vermeniz yanlış.
artı 1998 de ilk web sitemi açtım demekle başarı elde ettim demek olmuyor
googlede ilk websitesini yani kendisiniz 1998 de kurdu şuan google sitesi nerede sizin siteniz nerede bu konuda empati yapınız demekki sizin fikirleriniz bir yere kadar belki başka fikir ve yol göstermeleri dinleyip uygulasaydınız sizde çok iyi yerlere gelebilir birşeyler başarabillirdiniz.
paylaşır ama sizin gibi paylaşmaz
"Haa fikir dersen ben sanada fikir veririm guzelde kazanırsın"
benim ne kadar kazandığımı, nerede olduğumu ve neler başarmadığımı nerden biliyorsunuz?
arama motoru sektöründe çalışmadığım için kendimi google ile kıyaslayamam.
ama kuruculuğunu yaptığım, bana ait tüm siteler google'da ve kendi alanlarında en iyi yerdeler.
aktivizm amaçlı kurduğum bir oluşuma ait 3 aylık site