cmyuksel adlı üyeden alıntı

sanırım bir yanlış anlaşılma var? bana ************** itibarıvurmuşsunuz yalnız şunu ifade etmek isterim benim bahsettiğim şey kendi bulduğum bir taktik ve bu stratejiyi kime uyguladıysam aynı sonucu aldım.Kabaca:

google nın hit grafik verilerine ulaşıyorum ve bunları googlenin yeni algoritma düzenlemelerine göre ayarlıyorum (tekil hit/çoğul hit)

backlinkleri her tür pageranktan alıyorum ve daimi ve aktif sitelerden aldıkça bu backlinklerin faydası daha çok oluyor

sosyal medya imlemesi için en az 5 sosyal medyada çalışıyoruz ve sürakli haftalık olraka imlediğimiz için bu düzen bize çok fayda sağlıyor

forumlara girdiğimiz anahtar kelimeli makaleleri backlink şeklinde değerlendirdiğimiz için bu bize x2 hız ve kalıcılık sağlıyor

bunlar gibi burada ifşa edemyeceğim bir ton açığı bulunana google seo algoritmasının üzerine bilgisis olmayan insanlar böyle konuşmasınlar lütfen

Yanlış anlamayın ama yazdıklarınızda en ufak bir uzmanlık deneyimi göremiyorum.

Cevabınız bu işlere yeni başlamış, toy birinin kaba saba yazdıklarıyla eş değer.

Ayrıca "kelin ilacı olsa kendine sürer" mitini hatırlatmak isterim.
Bakınca ilk 200 - 300 'de SEO kelimesinde bulunmadığınız için bunu vurgulamak istedim.
Bu da SEO konusundaki başarınızı ortaya koyuyor açıkcası.

Daha da uzatmaya gerek yok.
Aklı selim bir kişi Google konusunda hiçbir zaman ortaya bir iddaa koymaz.
Hele de konum garantisi, pehh.

Daha da uzatmak istemiyorum. Arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır.