Kurumsal reklamcılık projesi adına yapılmış bir video derleme ürünüdür.
Önceden oluşturulmuş portfolyo ürünlerinden bir kombinasyon yapılarak derlenmiştir.
Beğenmenize sevindim, sosyal anlamda birçok ürün çeşidi için kullanılabilecek bir projeydi; sadece kendi videolarım ile derlemeyi tercih ettim. Ürün yelpazesini düşününce bir TV introsundan bir reklam outrosuna kadar tanıtımları saymıyorum bile, birçok yerde kullanılabilir diye düşünüyorum.
Müzikler audiojungle preview watermark ile sunuluyor. Bu konuda alım yapmanıza gerek yok, envatonun kendi sistemi bu şekilde kullanıma açık. Ayrıca audijungle ve videohive yazarıyım. Merak ediyorsaniz.
Şu internet ortamında o kadar şey ile uğraştım ki sadece bir defa birşey öğrenmediğime pişman oldum oda adobe after effects programını öğrenmediğim oldu
Şu internet ortamında o kadar şey ile uğraştım ki sadece bir defa birşey öğrenmediğime pişman oldum oda adobe after effects programını öğrenmediğim oldu
Bir kaç yönlendirme ile dilerseniz kendi taslaklarınızı düzenlemenizi sağlayacak bilgileri sunabilirim, çok da zor olmasa gerek diye düşünüyorum :) Ben 7 senedir uğraşıyorum ortalama olarak, bu yüzden bakış açım biraz daha farklı sanırım ;)