hocam mantıken rekabet ve öne çıkmak istenen kelimelerde tutunmak için çok kuvvetli domain gerekir bu var mı bilemem.
ama bu tabloya bakılırsa taşıma suyuyla değirmen dönmezmiş sözü ne kadar doğru görebiliriz.
bence oluruna bırakın iki makale okuyacak ziyaretçi bir reklama tıklayacak para kazanacak site birde yarısını seocu alacak işi bilen zaten emin ol bu işlere girişmez bilmeyen gelir sizi bulur
ama bu tabloya bakılırsa taşıma suyuyla değirmen dönmezmiş sözü ne kadar doğru görebiliriz.
bence oluruna bırakın iki makale okuyacak ziyaretçi bir reklama tıklayacak para kazanacak site birde yarısını seocu alacak işi bilen zaten emin ol bu işlere girişmez bilmeyen gelir sizi bulur
Hocam kadın sektöründe ve sitelerinin kazançları hakkında belli ki bilginiz yok. Bu sitenin çok güzel direk kadin kelimesi geçen bir domaini var. Site çok güzel. İçerik çok iyi ama hit yok.
İyi bir seo ve sosyal medya çalışması siteyi uçurur. Ve 2 değil 4 kişiyi doyuracak rakamlar kazanır. Biz daha önceden kazandık. Ve kazanmak için 4 kişi kurduk, ama bu sefer olmadı. %90 ortaklarımızdan olan SEOcu arkadaşın yanlış çalışmaları. Site 20k indexi varken 4 ayda çakıldı. İndexi 1k ya kadar düştü, başka bir arkadaştan yardım aldım birkaç düzenlemeyle tekrar index almaya başladı. 15 günde 4,5k ya kadar yükseldi. Benim asıl amacım bu kadar emek yada harcanan para boşa gitmesin vs.