Off diyorum başka birşey demiyorum yorumları okuyunca
Yahu adamlar tozlu.com diye site açmış tescillemiş reklamlarını yapmış para yatırmış ve siz onun hitini tozlublog.com ile çalma peşindesiniz
islamın şartı 5 tir 6 cısı kendini bilmektir der büyüklerimiz
Siz o tozlu.com ile ilişkili birşeyler paylaşın sonra wipo nasıl kucak açıp sitenizi alıyor görün
Blog ise tozlu yani eskimiş antika yada unutulan konulara el atın yorumlayıp paylaşın
Tozlu.com a bulaşmayın
Yahu adamlar tozlu.com diye site açmış tescillemiş reklamlarını yapmış para yatırmış ve siz onun hitini tozlublog.com ile çalma peşindesiniz
islamın şartı 5 tir 6 cısı kendini bilmektir der büyüklerimiz
Siz o tozlu.com ile ilişkili birşeyler paylaşın sonra wipo nasıl kucak açıp sitenizi alıyor görün
Blog ise tozlu yani eskimiş antika yada unutulan konulara el atın yorumlayıp paylaşın
Tozlu.com a bulaşmayın
Öncelikle farklı bakış açısı için teşekkürler
Hocam adamlar reklam yapmış onu kullanıyor söznüze pek katılmıyorum. Bu süreç hep böyle işliyor bence. Abartı olsa da hepsiburada internet alışverişi kelimesini yatırım yaptı. Ama diğerleri de arkasından geldi. Kaldı ki ben sadece kadın ve moda blogu olarak düşünmştüm. Wipo kısına ise bilgim yok pek. Sadece moda üzerine yazı yazsam da sıkıntı olur mu ki?
Diğer yandan bu yönde yapmak istemememin asıl sebebi, bu işin dönemsel olması ve ben,m moda konusunda pek bilgim yok. Ancak tarih ve genel konulu bir blog açarsam daha rahat olurum