cihaneken adlı üyeden alıntı

Öncelikle çok güzel bir siteniz var tebrik ederim.
Wordpress işinizi çok tabi görür, bir çok yönden kolaylık ve avantaj sağlayan yapısının yanı sıra biliyorsunuzdur belki biraz sistemi yorar. Lakin eğer sitenizi barındırdığınız sunucu sıkıntı çıkartmaz ise wordpress ile devam edin derim ben.
Videoların barınmasına gelince, sitenizin hiti'nin 150k lere kadar çıktığını söylüyorsunuz buda demektir ki süper derecede bant genişliği kullanıyorsunuz. Eğer videoları da kendi bünyenizde barındırır iseniz bu bu bant genişliği kat ve kat artacaktır ve bunu barındırabilecek sunucu alt yapısıda çok çok masraflı olacaktır. O neden ile videoların YouTube da kalması çok daha mantıklıdır. Bant genişliğinin yanı sıra Youtube da ki videolarınızı izleyen kullanıcı sitenize gelecektir ve bu da web sitenizin hitine katkı sağlayacaktır. Zaten şuan da bile sanıyorumki kullanıcılarınızın en az %30 'u YouTube dan gelmektedir.


Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Bir kaç webtasarımcı arkadaş çok büyüdünüz wordpress işinizi görmez gibi konuşmalar yapmıştı dolayısıyla bu konuya cok takıldık. Youtubeda pararel yapıdan darbe yedik kanalımızı kapattırdılar ve sitedeki bir sürü videomuz görüntülenemez olmuştu biz bu sıkıntıyı bir daha yaşamamak için farklı bir upluoad sitesine videoları yükleyip ordan sitemize koymayı youtube a da ayrıca yüklemeyi düşündük burada farklı bir upluoad sitesi olarak nereye kullanabiliriz acaba