lostyazilim
tr.link

TTNET'in Foyası

15 Mesajlar 3.129 Okunma
lstbozum
tr.link

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)
Hocam asıl sorunda burada zaten hepimiz zaten bütün firmalar yapıyor gibi düşünüyoruz. Ama böyle olmaması lazım bunun bu insan haklarına aykırı. 50 sayfalık sözleşmede küçük yazılarla bize dayattıkları şeyler.

Yine de hepsini bir kenara koyarsak hadi ***** her türlü verilerimizi reklam için kullanıyor, tamam. Ama bunu yaparken bizi KANDIRMAYA ÇALIŞARAK, zorla bazı programları yükletmeye çalışarak bunu yapması en kötü kısmı. Hadi biz az çok bu işlerden anlıyor yüklemiyoruz ancak bu işlerden hiç anlamayanları kullanıyorlar.

wmaraci
reklam

Teknobilim Teknobilim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 44 / 104
  • Ticaret 64, (%100)
geçen hafta bende de oldu fakat kendiliğinden ortadan kalktı

sadrazam sadrazam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 124 / 97
  • Ticaret 8, (%100)
Vallaha bugun aklima geldi bu benim neden yapiyorlar diye dusunmenin yanitini ise alexa tr topsites e bakinca grdm.

mhmtyc mhmtyc info4idea.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
birkaç gün önce aradılar işte dediler internetinizin kullanım bilgilerini konum bilgilerini felan izlemek istiyoruz izin veriyor musunuz kampanyalar için gerekli size göre kampanyaları daha rahat sunabiliriz felan diye istemiyorum deyip kapadım kapayınca aklıma geldi ben zaten interneti evde sabit kullanıyorum sen neyin konum bilgilerini alcan bir daha ararlarsa bunu sorcam herhalde

***** zaten çok saçma sapan şeyler yapıyo birçoğu başıma geldi diyorum evde 2 bilgisayarım var internetim kesik kullanamıyorum hiç gelmiyor diyorum arza kaydı alıyolar aradan 1-2 saat geçiyolar arıyolar diyolar senin bilgisayarın arzalı yaw diyorum bilgisayarlar kapalı birşey de bağlı değil bu sefer de modem arzalı demez mi dedim tamam madem öyle 2 dk bekle modemi değiştiriyim dedim evdeki yedek modemi taktım yine gitti dediler kontrol edicez deyip kapadılar yarısı gün aradılar işte kadının biri çıktı sinirli sinirli bide hızlı konuşuyo demez mi elektirik hattında sıkıntı var bana ben hepden kafayı yedim modemde arıza bulamadı bilgisayarda arıza bulamadı bu sefer de elektirik hattı dediler yaw dedim evde 2 ayrı modem var adaptorleri de ayrı hadi biri duruyodu bozuldu diğeri çalışıyodu ne oldu elektirik arızası var diyosun her alet ne takarsan tak doğru çalışıyoda modem de mi kopukluk yapıyo bu baya bir konuştum ama o zaman ben 2 hafta netsiz durdum daha sonralarıda aynı olaylar geldi başıma toplamda 1-1.5 ay boşa fatura ödedim sonra bi adam geldi ******* kutusundan birşeyler yaptı sinyalleri vs ölçtü sorun *****den kaynaklı ama olan bize oldu tabi daha *****le yaşadığım ne sıkıntılar var hız arttırıyoz deyipde yine 1-2 hafta netsiz bırakmaları felanda var beni telefonun internetievde kullandığım internetten çok daha hızlı en azından kopma bile olmuyor ucuz olsa telefonla kullanırım interneti *****e bulaşmam

wmaraci
wmaraci

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Aynı sorun bende de yaklaşık 1 aydır var, ama hiç aklıma Google'den, ulaşamadığım sitelere girmek gelmedi.
Bir ara bağlantı kopmaları yaşıyordum, müşteri hizmetlerini aradım, belirttim, güncellemeleri yapıyorum düzelecektir dediler, düzeldi de, ama sonrasında web sayfası kullanılamıyor gibi bir hatayı ben de almaya başladım.
Bir süre sonra mecbur açıyorlar siteyi, bir daha olduğunda Google üzerinden girmeyi deneyeceğim.
Kalitesinden dolayı bugüne kadar *****'ten vazgeçmedim, diğer servis sağlayıcılara gitmedim; çünkü senelerdir kullanıyorum, ve sorun da yaşamıyordum. Ama şu Temmuz ayından beri sürekli sorun yaşıyorum. Sanırım artık benim de vazgeçme zamanım geldi...

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al