birkaç gün önce aradılar işte dediler internetinizin kullanım bilgilerini konum bilgilerini felan izlemek istiyoruz izin veriyor musunuz kampanyalar için gerekli size göre kampanyaları daha rahat sunabiliriz felan diye istemiyorum deyip kapadım kapayınca aklıma geldi ben zaten interneti evde sabit kullanıyorum sen neyin konum bilgilerini alcan bir daha ararlarsa bunu sorcam herhalde

***** zaten çok saçma sapan şeyler yapıyo birçoğu başıma geldi diyorum evde 2 bilgisayarım var internetim kesik kullanamıyorum hiç gelmiyor diyorum arza kaydı alıyolar aradan 1-2 saat geçiyolar arıyolar diyolar senin bilgisayarın arzalı yaw diyorum bilgisayarlar kapalı birşey de bağlı değil bu sefer de modem arzalı demez mi dedim tamam madem öyle 2 dk bekle modemi değiştiriyim dedim evdeki yedek modemi taktım yine gitti dediler kontrol edicez deyip kapadılar yarısı gün aradılar işte kadının biri çıktı sinirli sinirli bide hızlı konuşuyo demez mi elektirik hattında sıkıntı var bana ben hepden kafayı yedim modemde arıza bulamadı bilgisayarda arıza bulamadı bu sefer de elektirik hattı dediler yaw dedim evde 2 ayrı modem var adaptorleri de ayrı hadi biri duruyodu bozuldu diğeri çalışıyodu ne oldu elektirik arızası var diyosun her alet ne takarsan tak doğru çalışıyoda modem de mi kopukluk yapıyo bu baya bir konuştum ama o zaman ben 2 hafta netsiz durdum daha sonralarıda aynı olaylar geldi başıma toplamda 1-1.5 ay boşa fatura ödedim sonra bi adam geldi ******* kutusundan birşeyler yaptı sinyalleri vs ölçtü sorun *****den kaynaklı ama olan bize oldu tabi daha *****le yaşadığım ne sıkıntılar var hız arttırıyoz deyipde yine 1-2 hafta netsiz bırakmaları felanda var beni telefonun internetievde kullandığım internetten çok daha hızlı en azından kopma bile olmuyor ucuz olsa telefonla kullanırım interneti *****e bulaşmam