lostyazilim
tr.link

This Account Suspended Hatası Nasıl Çözülür?

33 Mesajlar 8.759 Okunma
acebozum
tr.link

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

horroz adlı üyeden alıntı

hocam bu vesta panel nasıl ücretsizmi? ve cpanel gibi aynı işlevi görürmü? sitesine baktım demo falanda yok veya fiyatlandırma sanırım destekparalı

Kesinlikle ücretsiz ve webalizer, webmail desteği var. FTP desteği de bulunmakta. DNS'leri otomatik olarak ayarlar. İstenirse kullanıcılar için paketler oluşturulabilir. Linux sisteminin tamamını incelemeye ve kontrol etmeye imkan verir. İstatistikleri sunar. Apache2 ve nginx desteği vardır. Phpmyadmin ile kolayca mysql kontrol edersiniz. Eklentileri yeniden başlatmak, durdurmak kolaydır.

Ama sonuç olarak cpanel'den ne istiyorsanız tam olarak karşılasa da, bireysel olarak iyidir. Yani bununla alan satışı yapmak sıkıntılı olabilir. Alan satışı yapmak gibi bir niyetiniz varsa, webmin üzerine virtualmin kurmalısınız. Sadece size ait sayısız sitenizde ise hiçbir sorun çıkarmaz. Benim denemediğim tek bir panel kalmadı maalesef. Cpanel'den geçen birisi için en uygun panel bu. Web site adresi ise http://vestacp.com/ .

Zpanel'de kolay ama hem ubuntu ile bazı hatalar vermesi canımı sıktı. Hem de destek kesildi ve artık sentora olarak değişti. Centos için zpanel iyidir. Fakat ben daha bir ay önce başlamış ve daha önce hiç Linux web panel kullanmamış birisi olarak size vesta'yı öneririm.
horroz

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
reklam

horroz horroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek internet cafe çalışanı
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 59 / 16
  • Ticaret 5, (%80)

bilgive adlı üyeden alıntı

Kesinlikle ücretsiz ve webalizer, webmail desteği var. FTP desteği de bulunmakta. DNS'leri otomatik olarak ayarlar. İstenirse kullanıcılar için paketler oluşturulabilir. Linux sisteminin tamamını incelemeye ve kontrol etmeye imkan verir. İstatistikleri sunar. Apache2 ve nginx desteği vardır. Phpmyadmin ile kolayca mysql kontrol edersiniz. Eklentileri yeniden başlatmak, durdurmak kolaydır.

Ama sonuç olarak cpanel'den ne istiyorsanız tam olarak karşılasa da, bireysel olarak iyidir. Yani bununla alan satışı yapmak sıkıntılı olabilir. Alan satışı yapmak gibi bir niyetiniz varsa, webmin üzerine virtualmin kurmalısınız. Sadece size ait sayısız sitenizde ise hiçbir sorun çıkarmaz. Benim denemediğim tek bir panel kalmadı maalesef. Cpanel'den geçen birisi için en uygun panel bu. Web site adresi ise http://vestacp.com/ .

Zpanel'de kolay ama hem ubuntu ile bazı hatalar vermesi canımı sıktı. Hem de destek kesildi ve artık sentora olarak değişti. Centos için zpanel iyidir. Fakat ben daha bir ay önce başlamış ve daha önce hiç Linux web panel kullanmamış birisi olarak size vesta'yı öneririm.

anladım bide bunu kullanalım bakalım hocam 2. ayda reseller süresi bitecek yılda 90 100 veriyoz böyle ucuza geliyor teşekkür ederim daha önce bu ovh veya diğer ucuz vps siteleri vardı oralara bakmıştım hatta öğrencilere bedava veriyordu adını unuttum öyle alım demiştim ancak panel bulamamıştım :D bi deneyim bakalım nasıl olcak...

Ek Olarak:

bilgive adlı üyeden alıntı

ha hocam bided sunucu neye göre kurulsun

# RHEL 5, RHEL 6
# CentOS 5, CentOS 6
# Debian 7

bunları yazmış sunucuyu neye göre alayım? centos güzel demi?

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

horroz adlı üyeden alıntı

anladım bide bunu kullanalım bakalım hocam 2. ayda reseller süresi bitecek yılda 90 100 veriyoz böyle ucuza geliyor teşekkür ederim daha önce bu ovh veya diğer ucuz vps siteleri vardı oralara bakmıştım hatta öğrencilere bedava veriyordu adını unuttum öyle alım demiştim ancak panel bulamamıştım :D bi deneyim bakalım nasıl olcak...

Bakın kullandığım paneller arasında en az CPU harcayanı bu. Ayrıca kurulumu bir iki komutla hazır oluyor. Bulduğum en sağlam kurulum burada anlatılıyor. Ubuntu 12.04 üzerine kurulumu verilmiş ama ben Ubuntu 14.04 üzerine kurdum. Hiçbir sorun yaşamadım.

Komutlar şöyle

sudo apt-get update

sudo apt-get dist-upgrade

curl -O http://vestacp.com/pub/vst-install.sh

sudo bash vst-install.sh

Sonra yes diyerek kuruluma başlıyorsunuz. Kendisi tamamen otomatik kuruluyor. Hepsi bu kadar.

(Elbette curl ve bash çalışmaz ise

sudo apt-get install curl veya
sudo apt-get install php5-curl
sudo apt-get install bash

ile bunları sunucuya yüklemeniz lazım.)

Ardından panelinize girdiğinizde default.domain için kendi alan adınızı ns olarak ayarlayın. İlk sitenizi WEB bölümünden ekleyin. Sonra e-postaları ayarlayın. webstatst ve webmail çalışmadığı zaman services bölümünden ilk sitenizi ve apache'yi tekrar çalıştırın. Zaten bir daha susmaz. Hepsi bu kadar.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al