Forumda sevdiğimiz bir kardeşimiz Tural Abiyev bu konuda size yardımcı olacaktır. Hatta VPS panel kurulumuna bende ücretsiz yardımcı olabilirim. Diğer bazı arkadaşlar ise çok ama çok zor bir iş olduğu için 20 TL filan istiyorlar, kurulum için. İsterseniz para isteyenlerin de yüzünü güldürebilirsiniz tabi. Fakat, sorununuzu bedava cloudflare ile çözebileceğinizi düşünmüyorum. Ücretli seçenek hakkında ise bilgim yok.
Ek olarak: Arkadaş, Türkçe internete ücretsiz dayanışma sistemini getirmemiz lazım. Adam evden bana para karşılığında yardım ediyor, şimdi ofisteyim, şimdi eve geçeceğim filan diyor. Ama hikaye, artık kendisine nasıl bir kılıf uydurmaya çalışıyorsa? İnternette küçük bir araştırma ile yapılabilecek işleri para ile yaparım diyenlerden bıktım yemin ederim. Bu kişilere Allah müstehaklarını versin diyorum.
Ek olarak: Arkadaş, Türkçe internete ücretsiz dayanışma sistemini getirmemiz lazım. Adam evden bana para karşılığında yardım ediyor, şimdi ofisteyim, şimdi eve geçeceğim filan diyor. Ama hikaye, artık kendisine nasıl bir kılıf uydurmaya çalışıyorsa? İnternette küçük bir araştırma ile yapılabilecek işleri para ile yaparım diyenlerden bıktım yemin ederim. Bu kişilere Allah müstehaklarını versin diyorum.
Çok sağolun yardımınızı isterim. Yakın zamanda iletişime geçebilir miyiz sizinle. Tural abinin nick nedir forumda?
Ben birkez taşımıştım konular-üyeler-mesajlar kalıyor ancak tema-modlar-paketler-kodlamalarım hepsi gidiyor SMF de.