-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ermaneray adlı üyeden alıntı
Proje dedim tatil ve bilet satılacak yani marka değeri artı akılda kalıcılık ve kurumsal kimlik çatısı altında şirkete yakışacak bir domain lazım
Seyehat nedir türkçe karşılıgi ne bilen var mı ?
Tatildenbilet böyle bir cümle kuran bir vatandaş ömrü hayatıma görmedim
Summerbilet ne alaka
Tatilbiletbul dahada uzat Domaini bence tatilbiletalbulver gibi
Keşfet ve git domainine yorum bile yapmıyorum :-)
Başka bekliyorum...
Neden dersen hadi açıklayayım sana leventte merkezi bulunan kurumsal bir firma benim panelimdeki bir domaine hatırı sayılır bir ücret teklif etti görüştük bende haliyle beklettim malum domain keyvord ocağın 2 ci haftası tekrar görüşme yapacağım domaine göre bir proje:-) o Domaini adım atamazlar
Ek Olarak:
O kadar kolaydi demek bir benim aklıma gelmedi trends vs :-)
Hadi bul sende madem domainın önemi yok hemen bulunurmuş ya
Ben sana şunu diyeyim boş bir site ama domain aranma hacmi yüksek arayan onu yazıyor rakipler bayağı var ilgili alanda ama site boş olmasına ragmen 5 etiket var ilk sayfa 5 ci sirada açıldığı 3 cu hafta itibariyle yıllardır emek sarfeden rakipler bir domain v etiket ayariyla altlarda buna ne diyorsun
ne alaka demişsiniz ama google a tatil ve bilet aratması yapınca ilk sayfalarda tatilsepeti ve tatilbudur gibi siteler çıktı... diğer çıkan sonuçlarda zaten turların resmi kurumsal siteleri.. bigglog gezinomi milta trivago çok akılda kalıcı isimler mi ? seo çalışması yapıldıktan sonra xyzddekakfakftatil.com sitesi bile üst sıralarda çıkar
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
web yazılım
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
proje için yatırımınız nedir bende proje var şuan bu projeyle etohuma katılıcam gerekli patent ve marka tescili araştırmalarını yaptım eğer yatırımınız +10 bin üzerindeyse yüzyüze ciddi ortaklık yapabiliriz elimde tek olmayan maddiyat