Tek bir başlık ve mesela 20 kişi olursa, sorun çıkartanları tek başlıkta ifşa eder, bu sayede o kişilerin diğer gruplara musallat olmasının önüne geçeriz. Zaten burada konu başlığı sahibi birkaç kişi var. Bu grupta yorum yapmayıp atılan, başka bir gruba dahil olup orayı da sabote edecek neticesinde.
En azından günlük bir log tutarız. Gün sonu yorum yapanları 'tik'ler, yapmayanlarla yollar ayrılır, başka bir grup da o kişiyi kabul etmez ve kontrol daha kolay sağlanır.
Şu an forumda konu başlığı sahibi arkadaşlar da tek açılacak başlığın moderatörü olurlar.
En azından günlük bir log tutarız. Gün sonu yorum yapanları 'tik'ler, yapmayanlarla yollar ayrılır, başka bir grup da o kişiyi kabul etmez ve kontrol daha kolay sağlanır.
Şu an forumda konu başlığı sahibi arkadaşlar da tek açılacak başlığın moderatörü olurlar.
Hocam fikrinize katılmıyorum bu dediğiniz zahmetli ve kontrolü zor bi iş ben şahsen bu işe üstlenmek istemem ki ayrıca yorum atmayan kişileri gruptan çıkardığımız zaman diğer grupların alıp almama olayına karışmamız pek mümkün olmaz. Ben bu işin en fazla 6-7 kişi ile yapılacağı düşüncesindeyim. Eğer siz daha fazla potansiyel istiyorsanız tüm gruplara katılarak eksiğinizi kapatabilirsiniz.