valla bence kontrol çok zor olacak gerçekten. benim grubumda 2 gün içerisinde nedensiz yere yorum atmayan gruptan çıkarılıyor. yorum atılmayan günler bir sonraki güne borç olarak ekleniyor. mesela bir kişi mesaj atamayacaksa bana bildiriyor ve o kişi yorum yapamadığı günün yorumunu başka bir gün telafi ediyor. ama gruptaki kişi sayısı 10 olduktan sonra bazı kişiler gruptan çıkıyor. çünkü 10 siteye yorum atmak çok zahmetli oluyor. benim kurduğum grupta anlamsız yorumlar yazmak yasak. genellikle içeriği okuyor kişiler
Ya burası *** ya da Webmaster sitesi kadar kalabalık değil. Dediğim gibi toplasak tüm gruplarda yorumcu 15 kişi ya çıkar ya çıkmayız herhalde. Benimki sadece öneri. Bugün bir arkadaş daha başlık açmış mesela. Şimdi ben gidip ona da üye olayım desem, 3 ayrı gruptan bana kim yorum yaptı yapmadı diye uğraşmam da kontrolü zor birşey. Şayet tek başlık yapacaksak ben yoruma devam edeceğim. Yoksa bu sitedeki gruplardan çıkacağım. 10 tane yorumcu var, 5 tane grup var.
Ek Olarak: O zaman ben fikrimi belirtmiş oldum en azından. Sitedeki yorum gruplarından çıkıyorum. Yeni yorum bırakmış arkadaşların yorumlarını bırakacağım gün içinde. Ben kendim de günde farklı ip'lerden 5 mesajı atarım zaten kendi siteme. Bu şekilde bence yürümez. Yorum grubunda olduğum arkadaşlar beni gruplarından çıkarabilirler. Kişisel bir sıkıntım yok hiç biriyle. Sağolsunlar hepsi gayet iyi niyetli ama performans açısından bana pek uymuyor şu anki sistem. Hepinize bol hitler dilerim.