Valla yeni başladığını falan yazmamışsın da hocam, çok var böyle. Portfolio teması aratırsan hepsinin aynı olduğunu görürsün. Değiştir, geliştir bence. Çünkü onbinlerce örneği var aynısından, iyi bi standart değil yani. Bizim ülkemize özgü bişeyler üzerinde çalış bence. Türkiyedeki en büyük sitelere, en çok tık alanlara bakarsan ne doğru düzgün responsive tasarım kullanan var ne de flat tasarım. Dünyada da böyle.
Güzel görünüyor, eline sağlık. Ama insanların ihtiyaçlarını karşılayacak birşey değil. Fakat CSS olayından bakarsan güzel iş çıkarmışsın.
Güzel görünüyor, eline sağlık. Ama insanların ihtiyaçlarını karşılayacak birşey değil. Fakat CSS olayından bakarsan güzel iş çıkarmışsın.
Şuna kesinlikle katılıyorum, bizdeki büyük sitelerde ne responsive var ne de flat.. Ben bootstrapthemeslab.com sitesinde satmayı planladığım için böyle yaptım. Yani buna benzer çok örnek var ama hepsi ufak detaylarla ayrışarak satıyor mu satıyor.. Amaç tasarımdan çok para yani :) Türkiye'de alan olursa da amenna.. Bize özgü şeyler çok yaptım zamanında ama değer bilenle karşılaşamadım dostum..