Günümüzde hayatı boyunca kul hakkına girmemiş , günah işlememiş bir kişi yoktur sanıyorum , ve ayrıca bir programı vb. ürünü dağıtmak demek indiren herkesin "bana sen indirttirdin" sözünü ve vebalini almak demektir fakat indirmekle - kullanmak ile dağıtmanın arasında fark olduğunu düşünüyorum ( içkiyi kullanan ve satan , sigarayı kullanan ve satan)
Ek Olarak:
Madem bilir kişiler bu konuda toplanmış bende yeni konu açmıyım da burda soruyum.
Bir blog sitesi açmayı düşünüyorum.İçerikler benim kodladığım bir sosyal ağ fikri var bu fikri gerçekleştirirken izlediğim yollarla ilgili olucak.Tamamen şahsi düşüncelerim ve izlediğim yollar olduğu için özgün içerikle dolu olucak.Adım adım siteyi kodlarken düşüncelerimi düz mantıkla sistemin ana içerik kodlarını orada paylaşıcam,bir süre sonra yazdıklarımdan gelir kazanabilirmiyim sizce ?
Maksadım proje tutmaz ise en azından blogdan bu kadar kazandım diyip kendimi tatmin etmek :D
Bir blog sitesi açmayı düşünüyorum.İçerikler benim kodladığım bir sosyal ağ fikri var bu fikri gerçekleştirirken izlediğim yollarla ilgili olucak.Tamamen şahsi düşüncelerim ve izlediğim yollar olduğu için özgün içerikle dolu olucak.Adım adım siteyi kodlarken düşüncelerimi düz mantıkla sistemin ana içerik kodlarını orada paylaşıcam,bir süre sonra yazdıklarımdan gelir kazanabilirmiyim sizce ?
Maksadım proje tutmaz ise en azından blogdan bu kadar kazandım diyip kendimi tatmin etmek :D
güzel mantık ama proje tutmazsa blogta tutmaz diye düşünüyorum :D facebook tutmasaydı Mark Zengin olur muydu ?