Öncelikle hocam açacağınız site genel olarak tbm oranı yüksek sektörel bir alan olduğu için rekabet düzeyi yüksek olacaktır. Fakat siz yazacağınız makale konularını doğru şekilde tespit edebilirseniz kısa sürede hitlerinizde yükseliş olacaktır. Örneğin tespit ettiğiniz konu başlıklarını google da allintitle:"anahtar kelime" şeklinde arayıp sonuç sayısı 100 den düşük olan konularda makale yazabilirsiniz. Çünkü rekabet düzeyi yüksek konularda yeni kurulmuş bir sitenin ilk sayfalara çıkma olasılığı çok düşüktür.
Günlük olarak kaç adet makale yazacağınıza gelecek olursak öncelikle makaleleriniz oldukça ayrıntılı ve kaliteli olmalı, çünkü örneğin sağlık hakkında bir araştırma yaptığınızda ilk sayfada çıkan sitelerin en az 300-400 kelimelik makaleler yazdığına şahit olacaksınız. Günde kalitenizi düşürmeden kaç adet yazabiliyorsanız belirli bir düzen içinde yazmanız gerekmektedir. İster 1 tane yazın ister 10 tane yeterki yazdığınız konular ayrıntılı olsun. Yazacağınız konulara mutlaka birden fazla görsel ekleyin ve hedef anahtar kelimenizi makale içinde %1,5-6 oranında kullanın.
Site içi seoya ağırlık vermenizi tavsiye ederim makaleleriniz arasında site içi linklemeler yapın site dışı seo konusunda ise pek tücrübem bulunmadığı için birşey söyleyemiyorum ama sitenizin backlink almaya hazır olduğunu hissettiğiniz zaman tanıtım yazısı çalışmalarıyla başlayabilirsiniz.
Ayrıca çok fazla kategoriye aynı anda yönelmeyin rekabet düzeyi düşük olan 3-4 adet kategori belirleyip ilk olarak bunlarda yükselmeye çalışın daha sonrasında ise farklı kategorilere yönelebilirsiniz.
Ne zaman hit çekeceğinize gelecek olursak orası biraz karışık, tam olarak belli olmuyor örneğin bu anlattığım yöntemlerle benim sitem 140 makale ile şuan günlük 750 tekil hite sahip, 4 aylık bir site. Sizin sektörünüzde sağlık fakat estetik sektörü başta dediğim gibi rekabeti yüksek olduğu için durum biraz farklı olabilir.