-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında cevabı biliyorsun,
Şuanada kadar 98 tane konu açmışsın neden farklı bir foruma açmadın bunları. Bu siteyi nasıl buldun? gibi soruları kendine sormalısın.
Foruma hangi özellikleri katarsam üyelerim daha fazla aktif olur?
Mesela sen site analizi kullanmışsın belkide bu tür özellikler seni bu foruma itti.
Ben her forum sitesine kayıt olmuyorum içeride gerçekten işime yarayacak bir bilgi olduğunda kayıt oluyorum. Beni kayıt olmaktan iten şey ise kayıt olurken çok fazla bilgi vermem gerekiyor. Birde mail doğrulaması.
Foruma üye sayısını ve konu açmalarını nasıl sağlarım?
İlk başlarda sitene kayıt olan direk konu açmaz. Sen google kelime aracına girip forumundaki kategorilere çok aranan bir konu açacaksın ki adamlar sitene girip burası çok güzelmiş diyecekler(şahsi fikrim).
İyi Çalışmalar Dilerim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bd Widget Framework eklentisini kurarak sağ panele son yorumlar, son yazılar gibi bileşenler ekleyebilirsiniz.
Edit: Zaten benzer bir uygulama varmıştı.
oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bence artık forum sistemi değişti eskisi gibi değil normal konular açarak ilerlemiyor. genelde warez forumlar çok iş yapıyor
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Geçenlerde ben verdim haftalık 50 kişi anca beniyor sayfayı. Linke tıklasınlar diyorsaan oda çok az.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla hocam forum sitelerine nasıl reklam yapılır bilmiyorum açıkcası facebook veya google reklamları forum sitesi için garip olur. işine yaramaz gibi sadece çekiliş olarak işine yarayabilir. Mesela ödüllü çekiliş düzenleyebilirsiniz. Bu sayede facebook ve google'dan daha iyi reklam yapmış olursunuz. Özelliklere gelince şuan için herhangi bir özelliğe gerek yok sadece içerik bakımından rakiplerinizden daha iyi olmalı. Maxicep biraz sıkıntı fakat yapmak zorundasın. Symbian artık pek kullanılmıyor. Symbian artık ağırlık verme. Android ve ios daha mantıklı olacaktır. İçerik olarak rakiplerini araştırıp tek bir kalıpta toplamalısın tüm içerikleri.
Mesela telefonla ilgili haber ekle sonra facebook'ta paylaş ilginç bişey olsun sen paylaştıktan sonra hem ziyaretçi gelir hemde başkaları paylaşabilir.