-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok Teşekkür ediyorum. Arkadaki desenlere dikkat etmişsinizdir onlar logonun birim tekrarından oluşmaktadır ve sade gibi görünse de aslında kalabalık o nedenle büyük bir yerleşim yorabilirdi diye düşündüm zaten müşteriminin hitap ettiği kesimi düşününce büyük ya da standart olmasındansa ağırlık dengesinde biraz marjinal olmak iyidir diye düşündüm. Bu arada ilgin için çok çok teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle teşekkür ediyorum. Burada işleri paylaşırken zaten böyle eleştiriler duymak ve ders alınacaksa almayı ya da cevap vermeyi...
Öncelikle haklısınız. ancak logo kartvizit ve tüm kurumsal kimlik ögelerindeki gibi motif olarak kullanıldı ve hiç bir birimin motifin önüne geçmemesine çalıştım ki;
Beğendiler ki ve yenilemeden yeni bir avukat büroya başladığında yenileyerek 2 senedir kullanılıyor. Hazır mock-up demişsiniz hazır olmayanını bilmiyorum.
Mock-up nimettir işin değerini gösterir çünkü müşteri anlayamaz bitmiş halini görmek ister ki güzel olmasa bile iş işi güzel gösterir ki işin satması asıl amaç olunca bu çok önemli oluyor.
ki en önemlisi de eline aldığında da emin olun çok daha mutlu olmuştu çünkü 4x7 standart boyutunda değil, 500gr ve kısmi lak olunca çok memnun olmuştu.
Teşekkür ederim. (Bu konuda da samimiyim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Çok iyi olmuş. Benim hoşuma gitti :D
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
selmand
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende beğendim, tebrikler.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Elinize sağlık gayet güzel olmuş başarılar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok Teşekkür ediyorum. Herhalde onlar da onu biliyorlar ki tabela yapmadık. o üstteki ise kurumun içerisindeki duvara giydirildi.
Zaten bunu bilecek kişi ben değil müşterimdir Ki bizden hangi parçalar istenirse onlara göre tasarım yaparız.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
FarukEmreGULERYUZ adlı üyeden alıntı
Çok Teşekkür ediyorum. Herhalde onlar da onu biliyorlar ki tabela yapmadık. o üstteki ise kurumun içerisindeki duvara giydirildi.
Zaten bunu bilecek kişi ben değil müşterimdir Ki bizden hangi parçalar istenirse onlara göre tasarım yaparız.
Evet bunların hepsini bilmek zorunda değilsiniz ancak grafikerlerin bu tarz şeylerede zaman ayırması gerekmektedir. Örneğin bir çekiliş afişi yaptığınızda onun altına katılım şartları olarak Milli Piyango İdaresi ile ilgili koşulları belirtmezseniz büyük sorunlar çıkabilir. Bu tarz şeyleri bilmek, yapan kişiye ayrı bir profesyonellik katar.
Çalışmalarınız çok hoş olmuş. Mock-Up uygulamasınıda güzel tercih etmişsiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
"...bir daha gel, gel samsundan..."