-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
birkaç gündür niche sitelere sardım. market samurai programını deneme sürümü indirdim. oradan rakip analizini ve programsız şekilde rakip analizini nasıl yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Programm size googlenin dedigini tastiklemis, Rekabet düsük, eger 2'ci resime bakarsaniz fazla bir emek harcamadan 2'inci siraya cikmaniz mümkün, o kelimede SEO yapan tek olarak 1'inci siradaki site var buda SEO acisindan rekabetin düsük oldugunu hizli yükselmenin mümkün oldugunu gösterir.
Kelime ayrica Sezona bagli bir kelimede olabilri, izin zamani, okul zamani vs..
Bu konuda daha cok bilgisi olan arkadaslar daha iyi anlatirlar düsüncesindeyim.
Kolaygelsin
EK olarak: Bakin arkadaslar o kelimenin 1519 Adet Türkiye capinda aramasi oluyor günlük, fakat bu 1519 arama yapan kisilerin kac tanesi gercekten o ürünü almak istiyor önemli olan bu. Burada 1519 kisi arama yapiyor 1'inci sirada olsam köseligim mantigi yanlis olur cünki bunlarin sadece az bir kismi gercekten bu ürünü almak icin sitenize geliyor yani yüzde 10'u gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bakiniz kelimeyi tam bilmeden dogru birsey söylememiz mümkün degil.
fakat ben olsam, sadece Market Samu.. nun verdigi verilere dayanarak rizikoya girer denerdim. Sonucta buldugunuz her keyword illada tutacak diye bir sey yok, 100 tane niche site acarsiniz sadece 16 tanesi kazandirir digerlerinin rakipleri düsük oldugu halde tutmaz.
ben diger programlari yada siteleri kullanmadim sadece sizin demo olarak kullandiginiz programi satin aldim, diger programlar hakkinda birsey diyemem, fakat daha iyi programmlar vardir kesinlikle.