netbozum
tr.link

Grand Theft Auto Complete Pack (Steam Yılbaşı indirimleri)

26 Mesajlar 3.884 Okunma
acebozum
tr.link

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
win 8.1 güncelleme yaptım daha sonra xlive.dll hatası veriyordu bu dosyayı indirip oyun klasörünün içine attım sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.

@zeFir ben enpara ile aldım ama 22.50 ekstra bir bildirim gerekiyorsa onu bilemiyorum.
30958

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

zeFir adlı üyeden alıntı

Enpara'nın steam indirimi bu kampanyada geçerli ise 11.25 TL ye alınabilir.

Bence geçerli fakat 50 tl lik harcama yapmanız gerekmekte ki 25 tlsini kampanya kapsamında iade etsin enpara.

http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx

30958 30958 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 04.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 37 / 21
  • Ticaret 16, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Bence geçerli fakat 50 tl lik harcama yapmanız gerekmekte ki 25 tlsini kampanya kapsamında iade etsin enpara.

http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx

50 TL harcama gerekmiyor. En fazla 50 TL harcama yapabilirsiniz bir ay içinde demek istiyor.

Ömer hocam Google geliştirici hesabı aldığımda 25 TL iadesini yapmışlardı . Bildirim göndermenize gerek yok
KTB AKDNZ

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

zeFir adlı üyeden alıntı

50 TL harcama gerekmiyor. En fazla 50 TL harcama yapabilirsiniz bir ay içinde demek istiyor.

Ömer hocam Google geliştirici hesabı aldığımda 25 TL iadesini yapmışlardı . Bildirim göndermenize gerek yok

Son derece güzel bir hizmet böyle birşeyden haberim olsaydı bu sistemi kullanırdım. 70 TL lik oyun aldım toplamda en azından 25 TL daha karım olurdu. Az önce başvurdum enparaya şimdiye kadar işbank dışında hiçbir bankayla çalışmadım. Birde finansbank olsun cebimizde lazım oluyor işte :). @zeFir teşekkür ederim ayrıca.
30958

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

30958 30958 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 04.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 37 / 21
  • Ticaret 16, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Son derece güzel bir hizmet böyle birşeyden haberim olsaydı bu sistemi kullanırdım. 70 TL lik oyun aldım toplamda en azından 25 TL daha karım olurdu. Az önce başvurdum enparaya şimdiye kadar işbank dışında hiçbir bankayla çalışmadım. Birde finansbank olsun cebimizde lazım oluyor işte :). @zeFir teşekkür ederim ayrıca.

Rica ederim hocam. Uzun süredir Enpara müşterisiyim gayette memnunum iki arkadaşıma tavsiye etmiştim. Onlarda sorun yaşamadılar . Bir çok işlemden ücret almaması ve hızlı müşteri hizmetlerinden dolayı benim için bir numaralar :)

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

zeFir adlı üyeden alıntı

Rica ederim hocam. Uzun süredir Enpara müşterisiyim gayette memnunum iki arkadaşıma tavsiye etmiştim. Onlarda sorun yaşamadılar . Bir çok işlemden ücret almaması ve hızlı müşteri hizmetlerinden dolayı benim için bir numaralar :)

Bildiğiniz üzre dün gece başvurmuştum, ve bugün öğleden önce finansbank enpara müşterisi olarak herşey aktif oldu. Bukadar çabuk olacağını düşünmemiştim. Ayrıca Ankaradan gelen banka görevliside çok nazikti. Henüz kullanmadım fakat şu gördüğüm bile benim için yeterli bir sebep. Bende tavsiye edeceğim.
30958

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al