fearles61 adlı üyeden alıntı

Oraya o link eklendikten 1,5 2 ay sonra anca düşüyor ahresh de 2.gün görebiliyorsun.

Peki oradan yaptığımızda 2 gün sonra web yöneticisi araçlarından da siliniyormu ?

Ek Olarak:

Heuristic adlı üyeden alıntı

cihaneken; Google (webmaster/tools) üzerindeki işlemler ile Ahrefs üzerindeki işlemler çok farklı bir sistem işleyişine sahiptir. Birden fazla nakliyat ve benzeri kurye firması gibi sitelere link ve diğer sosyal medya anlamında hizmet veren birisi olarak Webmaster tools'da böyle bir hizmetin (olmadığı) ancak var olduğunu düşünürsek neden Ahrefs üzerinde buna boş yere para verdiğimi açıklayabileceğiniz bir ifade varmıdır hocam?

İnsanlar bu gibi işlemleri yapmak için opensiteexplorer, ahrefs, moz ve benzeri sitelere girip'de premium üyelik alarak birden fazla işlemini bu şekilde yapıyorken şimdi webmaster tools üzerinde kimse bununla ugraşmaz. Bunun harici WMT'de yer alan link işlemleri pozisyona göre değişmekte bunu araştırarak tam detaylı bilgi sahibi olmanız konusunda ufak bir hatırlatma olarak değerlendirme ifadesi olarak benimsemenizi rica ederim.

Çıkışmanıza gerek yok şahsi fikrimi belirttim neden heyecan yaptınızki :D

Ayrıca ben https://support.google.com/webmasters/answer/2648487?hl=tr adresindeki yönergelere dayanarak konuştum kendimde daha önceden bir kaç kez denedim wb sitelerime top listlerden 150-200 kadar bağlantı gelmişti ve bu yöntemi denemiştim.