lostyazilim
tr.link

Bir siteye kaç onay alabilrim

15 Mesajlar 1.528 Okunma
acebozum
tr.link

nibleyn nibleyn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar bir site kuruyoruz çok yazarlı bu siteyi göstererek kaç tane yazarı birden nasıl onaylayabilriz. ? her yazarın yazdığı yazıda reklamları göstericez tek domain üzerinde şimdiden desteklerini bekliyorum

elektronikssl
webimgo

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Adsenseden istediğin kadar reklam alanı belirleyebilirsin yeterki sayfa başı 3ü geçmesin, fakat tek domaine faklı hesaplar vermezler.

• Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
yani tek domainden farklı hesaplara onay alamıyorum öylemi ? :S peki su şekilde olsa mesela

yazıları ben siteadresi.com/yazar/yazı-adı yapsam siteadresi.com/yazar diye sayfayı adsenseye göstersem ?

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

nibleyn adlı üyeden alıntı

yani tek domainden farklı hesaplara onay alamıyorum öylemi ? :S peki su şekilde olsa mesela

yazıları ben siteadresi.com/yazar/yazı-adı yapsam siteadresi.com/yazar diye sayfayı adsenseye göstersem ?

Olmaz yemezler:D Ama bak şimdi baktım ve şöyle bir şey buldum bir oku istesen sayfayı, kendi hesabına alt kullanıcı ekleyebiliyormuşsun.

https://support.google.com/adsense/answer/2659101?hl=tr&ref_topic=2659100

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
https://support.google.com/adsense/answer/91205?hl=tr&ref_topic=1319756 şu linkte yazanlardan benim sitemi birden fazla kişinin ekleyebiliceği anlamına gelmiyrmu .s

Ek Olarak: https://support.google.com/adsense/answer/91205?hl=tr&ref_topic=1319756 şu linkte yazanlardan benim sitemi birden fazla kişinin ekleyebiliceği anlamına gelmiyrmu .s

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

https://support.google.com/adsense/answer/91205?hl=tr&ref_topic=1319756 şu linkte yazanlardan benim sitemi birden fazla kişinin ekleyebiliceği anlamına gelmiyrmu .s

Ek Olarak: https://support.google.com/adsense/answer/91205?hl=tr&ref_topic=1319756 şu linkte yazanlardan benim sitemi birden fazla kişinin ekleyebiliceği anlamına gelmiyrmu .s

Hayır sadece senin Adsense hesabını birden fazla kişinin kullanabileceği anlamına geliyor.

• Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Web sitenizi bir içerik yönetim sistemi (İYS) aracılığıyla oluşturduysanız (örneğin, Blogger), arayüzden AdSense'e veya HTML kaynak koduna erişiminiz olması koşuluyla web sitesinin URL'sini gönderebilirsiniz.

Benim kafam karıştı hocam :D

Ek Olarak: bide şu her cevap yazışımda ek olarak yazıp yazdığım şeyler yeniden neden yazıyor hala anlamadım :D

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

Web sitenizi bir içerik yönetim sistemi (İYS) aracılığıyla oluşturduysanız (örneğin, Blogger), arayüzden AdSense'e veya HTML kaynak koduna erişiminiz olması koşuluyla web sitesinin URL'sini gönderebilirsiniz.

Benim kafam karıştı hocam :D

Ek Olarak: bide şu her cevap yazışımda ek olarak yazıp yazdığım şeyler yeniden neden yazıyor hala anlamadım :D

Orada diyorki web sitenizin html kodlarına erişiminiz varsa yani onları değiştirebiliyor iseniz uygunsunuz.

peş peşe cvp yazarsan ek olarak çıkar :D

• Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
hem hocam zaten yazarların kendi reklamları eklemesi için özel html alanı açacağım yani her yazarın kendi sayfalarında reklamlar gözükecek bu geçerli sayılmazmı ? içerik yönetim sistemi dediğine bildiğim kadarıyla wordpress de dahil oluyor yani oda kabul görmüyormu :D heryerde açık buldum burada da bir şekilde bulurum diye tahmin ediyorum :D

Ek Olarak: peki herkese özel supdomain açsam ?

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

hem hocam zaten yazarların kendi reklamları eklemesi için özel html alanı açacağım yani her yazarın kendi sayfalarında reklamlar gözükecek bu geçerli sayılmazmı ? içerik yönetim sistemi dediğine bildiğim kadarıyla wordpress de dahil oluyor yani oda kabul görmüyormu :D heryerde açık buldum burada da bir şekilde bulurum diye tahmin ediyorum :D

Ek Olarak: peki herkese özel supdomain açsam ?

Koptum arkadaş :D :D :D Uğraşmaa kandıramazsın bir domain bir hesap.
Peki neden başka hesaplar eklemek istiyorsun her yazarın gelirini ölçmek içinmi?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al