Doping Creative adlı üyeden alıntı
Bne modern derken modern islam denen tabirden bahsettim hocam.İslamın yeni hali. Kimseyide aşağılamadım sadece bilim dini redder yıllardır boyle ama din bilimi kabul eder mesele o bu değil.Kanıt meselesi kanıtlanamaz.Bir musluman çıksın varlığını kanıtlarım diyemez.Bundan bahsediyorum.Tevbe okadar değil lütfen kısasa kısas gibi birçok anlatılan şeyler var.Bir bölümünü paylaşmışsınız.Şöyle düşünelim ben atestim.Ama sizce durduk yeremi ateist oldum ? Hayır araştırdım ve mantığıma uyana yol aldım.Kimseye ateist ol demem çünkü bu inançla alakalı bi olay benim ateist olmam doğru yolda oldumu göstermez sizinde musluman olmanız çünkü doğru olan hala kanıtlanamıyor.Asıl konudan çıkıldı sanırım konu konuyu açınca ben şunda bahsetmiştim bazı insanlar çok abartıyor yapmacık görünüyor nerde bu tarz bi konu olsa altında yapmacık şeyler.islam içte yaşanır gösterişle değil.Konu buydu.ama konu değişti Gitti :)Ek Olarak:
Şunuda ekliim dediğiz şey eğer sorgulamayı yasaklamıyor diyorsanız sorguladınızmıda müslüman oldunuz peki ? Önce sorgulayın sonra inanın dedim sadece bunda yanlış bişey yok.Karikaatest sayfasını takip etmiyorum Onlar abartıyor din düşmanı gibi.Ben o saflarda değilim Doğru neyse onu arayan biriyim aynı kategori değil yani
Hocam bakın bende araştırdım ve banada uygun olan bu geldi. Açıkçası bilimin insan ve dünya hakkında hadi geçtim bazı ateistlerin insan ve dünya kökeni hakkında yaptığı yorumlar basite kaçmaktan daha ileri de gidemedi. O kadar ateist var çevremizde ateist olmalarının tek nedeni emirlerin zorlarına gitmesi. Ama ateist olmak bir tercih meselesi aynı şekilde müslüman olmakta.
Bu konuda dediğiniz gibi iyice sapıldı ama asıl konudan sapmayı siz başlattınız kusura bakmayın. Grafik için yorum istedi arkadaş siz geldiniz inananlara küçümseyen yorum attınız. İslam dini hoşgörü dinidir ve ben buna inanirim ister yahudi ister ateist ister hristiyan olsun fark etmez insan der geçerim ve saygıda duyarım. Umarım yanlış bir şeyler söylememişimdir. Kolay gelsin.
Arkadaşta kusura bakmasın konusunu kirlettik