1. Sosyal ağları aktif kullandılar > değiştir : sosyal ağları aktif ve ayrı bir ekiple yönettiler.
2. Yaptıkları şeyin ilk oluşu > değiştir: İlk değildir muhakkak ama Türkiye'de liste gibi kolay okunabilir içeriği sevenlerin çokluğunu iyi kullandılar.
3. Sağlam bir ekip > değiştir: Özellikle yabancı dile hakim iyi bir çeviri ekibi kullandılar. (Sonuç olarak, binlerce kategoriden çeviri sağlam ingilizce istiyor.)
4. Türkiye'de olmayan bir şeyin örnek alınışı > değiştir: İnternetin bel kemiği olan İngilizce dilinden, Türkiye'deki sosyal ortama uygun olan bir proje seçtiler.
5. Planlama ve azim > değiştir: İşe girdikten sonra gerekli ekip için planlama yaptıklarından dolayı, verdikleri parayı kaybetmemek uğruna yarı yolda bırakamazlardı
6. Güncel (Bak bunu iyi yaptılar işte)
7. Alan adı > değiştir: Herkes onediyo yazabilecek iken; aldıkları alan adının kısa olduğunu ve akıllara kazıyabileceklerini biliyorlardı.
8. Sermaye > değiştir: Belki az sermayeleri vardı ama yaptıkları plan doğrultusunda alan adlarını bile 2012 yılına kadar almışlar ve iki yıl her şeye yetecek bütçeyi hazırda tutmuş veya bekletmişlerdi. Tuttuğunu görünce 2012'de alan adının bitimine bir ay kala süresini 2018'e kadar uzattılar.
9. Reklam yönetimi için muhtemelen 1 yıl kadar sonra ayrı bir personel ayırmışlar veya bu işleri iyi yöneten şirketler ile çalışmışlardır.
10. Çok büyütülecek ve abartılacak bir iş yapmadılar.