LikeSend adlı üyeden alıntı

Forum açmak yerine araç forumlarında aktif üye olmayı düşündüm bende.
Viral olarak yönlendirme yapılabilir :) Forumda açılabilir gerçi ama nasıl bi yol izlemek gerekiyor fikrim yok. Yani ne yöntemle forum açıp müşteri toplayabilirız bilmiyorum ama hali hazırda forumlardan toplayabileceğimi biliyorum çok kolay olacak.

Bu işte en büyük avantajımız : yedek parçacı arkadaşım yedek parça dükkanına geliş fiyatına yani ustaların alabildiğinden %20-60 arası ucuza mal alabiliyor üstelik çevresinde sevilen biri. Misal büyük x parçacısının toptancıyla ; falancaya mal verme seninle çalışıyım gibi anlaşmalarını delebiliyoruz. Bu çok önemli çünkü işçiliğin yanında yedek parçadan kâr eder durumda olacağız. Üstelik müşteri yarın yedek parçacıya fiyat sorduğunda taktığımız parçadan aldığımız fiyatın aynı yada daha pahalı olduğunu görecek ve güvenini kazanmış olacağız.
3 ay iş yapamadık diye topu atmayız. Ki otomotiv işinde böyle bir ihtimalde açıkçası yok gibi bişey :) İşini bilenin iş yapmaması imkansız gibi. Bir kaç iş ile dükkan kendini çevirebiliyor.
O da işini bırakmayacak çalıştığı firmada devam edecek, bende servisten internet işlerine devam edicem. Yani maddi olarak rahat rahat dükkanı destekleyebiliriz.
Beraber çalışacağımız usta alman grubu yetkili servisten geliyor.


otomobil işinde şimdi şu yapılıyor özellikle yurt dışı ithal edilen ürünlerde
8 10 yedek parçacı bir firma oluşturup toplu alım yapıyorlar ve kendi paylarını alıyorlar ben bir kaç tane biliyorum piyasayı öldürmeden çok fazla kar yapıyorlar.
tamir yedek parça işinde forumlarda iş pek çıkmıyor asıl ekmek rentacar ve şirket arabaları ayrıca servisler bilgine
forumlarda adını duyurmak istersen draglara ve mahalli yarışlara çıkacak bir araç yapman lazım :)
ama kendi siteni kendi markanı yap derim ben dostum sonra forum tanıtımı yapıp aktif takip edersin tavsiyem bu