yuem adlı üyeden alıntı

satış ortaklığından prim veren bir firma var ilgileniyorum ben.ilgilenirsen pm atabilirsin
sermayesi sadece bi web sitesi çevreniz olursa daha iyi.


Benzer yöntem ile kazanç sağlıyorum zaman zaman fakat firmaların %99'u bu konuda hırsızlık yapıyor. Yada kendim alıp satabileceğim bir maldan çok düşük kar marjı teklif ediyorlar. Bu yüzden internet sitemde sabit ön ödemeli reklamları tercih ediyorum. Aylık alacağım parayı tanıyorum. Boş alanım kalırsa affiliate kullanıyorum o da ne gelirse artık boş durmasından iyidir mantığıyla .

İşin açıkçası internet üzerinden çalışmaktan gerçekten sıkıldım. 2 yıldan uzun süredir evden çalışıyorum kazancım da iyi fakat herşey de para değil. Bu şekilde çalışmak sağlıklı olmuyor, nihayetinde 8/5 mantığını da güdemiyor insan kendi işi olunca. Hem tamamı riske dayalı bir kazanç insanı strese sokuyor, hiç bir zaman 3 ay sonrası için netlik yok sürekli bir korku hakim ya şöyle olursa ya böyle olursa diye 2 yılda saçlarım beyazladı.
İnternetten kazandığımı reele aktarıp kalıcı birşeyler yapma peşindeyim artık. Yaş 30 a dayandı çocuk var , düzenli birşeyler yapmanın zamanı geldi benim için.
Yine düzeni olmayan mesleğimde var aslında müzisyenim düğün salonlarında türkü barlarda/evlerinde çalışabilirim yine internet kadar kazanırım ama bunların hiç biri normal aile yapısına uygun değil haftasonun yok yaz tatilin yok gecen gündüzün belli değil . Yaklaşık 8-10 yıl her haftasonu millet sevgilisiyle buluşurken ailesiyle pikniğe giderken ben hep çalışıyordum :) e yeter artık yani. Zorda kalırsam tabi ki yine mecburen yaparım cihazlarım herşeyim hazır hatta idmanlıyım da , ama işte mesele tekrar mecbur kalmamak. Bir düzen sahibi olmak.