lostyazilim
tr.link

3 Haftada adsense onayı

6 Mesajlar 1.162 Okunma
lstbozum
tr.link

fatihclkl fatihclkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Back-End Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 469
  • Beğeniler 162 / 43
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,

Forumdaki arkadaşlara yardımcı olmak için kısaca 3 haftada nasıl adsense hesabı aldığımı anlatmak istiyorum.
Adsense hesabı almak gerçekten insanların gözünde aşırı büyüttüğü bir olay oldu.Artık ticaretini bile yapmaya başladılar ve paketler oluşturdular.(50 TL,60 TL,Hosting Bedava)Ben bunlardan bağımsız şekilde internette biraz araştırdım.Hızlı adsense onayı almanın yolları ? gibi başlıklara baktım.Ardından denemek istedim.

İlk önce blogspot ile bir site açtım. SEO bakımından yararlı bir tema buldum.Bitcoin hakkında ingilizce bir sitedir.Bitcoinin ne olduğunu,nasıl kullanıldığını vs. hakkında ingilizce 5-6 makale yazdım.

İlk makalemi 18 Kasımda yazdım.Diğerlerini 20 Kasım ve 21 Kasımda toplam 6 makale oldu.Ardından 1 hafta bekledim.Adsenseye başvurmak için blogger panale girdim ve adsense başvuramıyorum çünkü pasif edilmiş.Araştırdım ve Google'nin yeni engeliymiş.İstismar olduğu için o tarz bir yönteme başvurmuşlar.

Bende 1 ay bekledim ama bilerek değil.Unuttuğumdan dolayı biraz siteye geç girdim .Kazançlar kısmında adsense butonu aktifti.Hemen başvurdum.30 Kasım günü başvurdum yani dün.1 hafta beklerdim zannediyodum fakat bugün onay aldım ve reklamlar bloğumda yayımlanmaya başladı.1 ay unuttuğumdan dolayı geç girdim o yüzden başlık ne kadar doğru oldu bilemeyeceğim siz karar verin.Kısaca anlatmak istedim.Çünkü bende aynı burdaki çoğu kişi gibi bihabersizdim.Sizlere yardımcı olmaya çalıştım.

(Kıcasası önemli olan bence ingilizce bir site açmaktır.)

Aklınızda sorular varsa cevaplamaya çalışacağım.
oaskan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Dusunceliblog Dusunceliblog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)
İngilizce site açmanın faydası çoktur. İngilizce site ile başvurduğum gün 2.onayı bile aldığım günler oldu.

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 469
  • Beğeniler 162 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

Dusunceliblog adlı üyeden alıntı

İngilizce site açmanın faydası çoktur. İngilizce site ile başvurduğum gün 2.onayı bile aldığım günler oldu.

Dediğin gibi gerçekten bende yeni farkettim.ABD onaylı nasıl oluyor acaba bilgin var mı ? Ülkeyi ABD yapsak PIN için mecburen Türkiye adresi vercez.

• Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)

fatihclkl adlı üyeden alıntı

Dediğin gibi gerçekten bende yeni farkettim.ABD onaylı nasıl oluyor acaba bilgin var mı ? Ülkeyi ABD yapsak PIN için mecburen Türkiye adresi vercez.

Ülkeyi ABD yapma şansın yok. Öyle yaparsan PİN'i onaylayamazsın.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 469
  • Beğeniler 162 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

Dusunceliblog adlı üyeden alıntı

Ülkeyi ABD yapma şansın yok. Öyle yaparsan PİN'i onaylayamazsın.

Hayır.ABD onaylı hesaplar varmış herhalde nasıl oluyor diye merak ettim.$ cinsinden yani.Biraz çelişkili durum zaten.

• Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)

fatihclkl adlı üyeden alıntı

Hayır.ABD onaylı hesaplar varmış herhalde nasıl oluyor diye merak ettim.$ cinsinden yani.Biraz çelişkili durum zaten.

Bilmiyorum onu..
fatihclkl

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al