Agora adlı üyeden alıntı

Cahillik? Olaya bu kadar dar bir bakış açıdan mı bakmak cahilliktir, yoksa genişe yayıp, bahsettiğiniz sorun "suni, abartılmış" demek mi cahilliktir?

İkidir size izah ediyorum, ikidir aynı şeyleri tekrar ediyorum. İkidir "öyle demedim", "cahilsin seninle tartışmayacağım" diyorsun.

Ortadoğu politikasını ve son yıllarda gözlemleyenlere bakarsan, ülkemiz insanının "çok da kötü durumda olmadığını" görürsün. Din insanın kendisi ile alakalıdır. Doğu Türkistan'da katledilen, ibadet özgürlüğü yasaklanan insanlar için bile "bunlar popüler kültür mirası" diyecekseniz kusura bakmayın, oldukça talihsiz bir açıklama.

Popüler kültürü, emperyalizmi sizden yüz kat daha iyi biliyorum, canınızı sıkmayın. "Vatansız kalmayı", "emperyalist ülkenini hakimiyetini", "popüler kültür olmasın da her şeye razıyım" olarak değerlendirmek gibi anlaşılıyor yazdığınız. Eğer öyleyse bu görüşünüz oldukça talihsiz.


Yahu kardeşim sen anlamak mı istemiyorsun? Yaptığım ilk yoruma baksana ne demişim? Müslümanların elinden imanını almaya çalışıyorlar demişim. Oradaki Müslümanlar'dan kastım kim, Doğu Türkistan'daki insanlar. Bunlar popüler kültürün mirası lafını nereden çıkardın? Sen bana ne cevap veriyorsun peki, yok ortadoğu yok Araplar. Ağzımdan onlarla ilgili tek kelime çıkmış mı? Ve hala benim verdiğim cevaba zıt cevap veriyorsun.

Bir kere sen beni anlamıyorsun daha, bana cevap veriyorsun. Allah aşkına yazdıklarımı anlayıp cevap ver.