LikeSend adlı üyeden alıntı

:) düşündüğüm gibi işte 30 koysam 30 da hibe alsam 60 bin sermaye aylık 1000 lira gelir eder ki bi halta da yaramaz. Hesapta olmayan bir iki arıza çıksa onu da kazandırmayabilir. Bi de bekle ki devlet ödeme yapsın, hem yarım saatte bir kanunlar değişirken yarın bi gün ters bi kanun çıkıp zora sokulmak da var. Hayvancılıkta yapmışlardı aynısını, tam millet yatırım yaptı para kazanacak ithalat yapıp milleti perişan etmişlerdi, yine yapmayacaklarının garantisi de yok.

Teşekkürler yorumun için.

Hayvancılıktaki durumu yapabileceklerini sanmıyorum çünkü her il ve ilçedeki sanayi ve ticaret odalarıda dahil çok büyük çapta firmalar fabrikalarının, ofislerinin çatılarını ve arsalarını panellerle doldurdular. Herhangi bir organize sanayi bölgesine girersen gözüne çarpar zaten hemen. Bunca insan yaptırmışken öyle bir kanun değişikliği isyan sebebi:) Ayrıca 60bin sermayeye 1000tl hesabınız gayet doğru. Kilowatt hesaplarını net bilmiyorum fakat yakın bir dostum panel ithalatcısı bir enerji firmasında çalışıyor. İhaleleere girip bu panellerden döşüyorlar. İleride ilgini çekerse şayet arkadaşı yöndendirebilirim detaylı bilgi için:)