lostyazilim
tr.link

Ucuz Domain alma yöntemi

7 Mesajlar 1.352 Okunma
lstbozum
tr.link

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)
En Ucuz Domain Alma Yönte mi Nedir?
Domain bayiliği için alastyrla konuştum normal domaın alsam daha karlıyım
Ucuz domaın nasıl alırım illa aracı kurum(alastyr,isimtescil,doruk) mu olması gerekıyo sonuçta bu adamlar da bır yerden(ican sanırım) alıyolar domaını.
Aracı olmadan domaın alamıyormuyuz icandan veya neresıyse o kuruluş.
Kredi kartım ve paypal yok- goday falan yabancı firmalarla ilgili nasıl işlem yapılabılır detaylıca anlatabılcek bırı varsa çok memnun olurum amacım prli domaınlerı alıp satımı yapmak ıstiyorum.
Birde domaınler alındıktan en az 60 gun sonra transfer edılebılıyormuş ama forumlarda akşam aldığı domaını sabah satışa çıkaranlar var bu konuda da ayrıca bılgı almak ıstıyorum pr lı domaın satışları yapmak için istiyorum bu bılgılerı.

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
wmaraci
reklam

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)
Godaddy den alabilirsiniz kartınız yoksa bu işi komisyonla yapanlar var yani 3 e alıp 5 e size teslim ediyorlar. Ancak pr li domainleri alıp satacam demişsiniz de değerli olsalar para edecek olsalar zaten düşmez yada çoktan alınırlardı kazanamazsınız bence.

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Godaddy kodlarını takip ederseniz ucuza domain alabilirsiniz. Ben genelde 1 dolar ya da 2 dolara alıyorum domain.

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
http://wmaraci.com/forum/alan-adi-bilgi-alisverisi/godaddy-promosyon-kodlari-196571.html

wmaraci
wmaraci

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)
http://wmaraci.com/forum/alan-adi-bilgi-alisverisi/alan-adi-bilgi-alisverisi/alan-adi-bi...ri-196571.html
Godaddy kodlarını takip ederseniz ucuza domain alabilirsiniz. Ben genelde 1 dolar ya da 2 dolara alıyorum domain.
Godaddy den alabilirsiniz kartınız yoksa bu işi komisyonla yapanlar var yani 3 e alıp 5 e size teslim ediyorlar. Ancak pr li domainleri alıp satacam demişsiniz de değerli olsalar para edecek olsalar zaten düşmez yada çoktan alınırlardı kazanamazsınız bence.

http://i59.tinypic.com/syb3bt.png

hocam
günlük prli domain listesi var hocam günlük yakalayıp alıcam ve ertesi gün satışa çıkarıcam domaın transfer suresı 60 gun mudur(?) ki bazıları komısyonculuk yapıyor ve transfer işlemını hemen yapabılıyor bu domaın transfer suresı nedır.

PRli domaın bulmada sıkıntı yok
tek sıkıntı atıyorum bugun duşen
com=saat kaçta boşa geçer(saat sabah 7-8 de liste paylaşılıyor lakin saat kaçla kaç arasında boşa geçeceği yazmıyor bu aralığı öğrenmek ıstıyorum)
net=saat kaçta beşa geçer("Üstekinin aynı :) ")
org=saat kaçta boşa geçer("En Üstekinin aynı :) ")

Yada kişiye pr li domaını kendı panelınde satın alıp ucretını yollamasını mı beklemelıyım.
Nasıl bır yol izlemelıyım.

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....

kalemdir kalemdir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 106 / 70
  • Ticaret 1, (%100)
O iş hayal ettiğin kadar kolay değil malesef. Zaten bir değer edecek domain varsa senden çok daha tecrübeliler ve hızlılar hemen kapıyor. Kapamazsın demiyorum kaparsın ama bu işte diğer tüm işler gibi emek veya bütçe gerektiriyor. Kolay yoldan para kazanayım düşüncesi ile giriyorsanız yol yakınken dönmenizi öneririm.

Bunları tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum. Konu hakkında da pek bilginiz yok , ki sorarak öğrenmeye çalışıyorsunuz bu güzel bir şey.

Tavsiyem şu , öncelikle bu iş hakkında bilgi edinmeye devam edin. Domain almayın demeyeceğim , çünkü almayın desem bile içinizde bir alma hissi hep kalacak , o yüzden ben hep şunu söylüyorum ; alacaksanız bile 1-2 tane düşen domainlerden kapmaya çalışın, pr li olursa daha iyi. 1-2 tane alın ki yaşayarak görün. Ama gidip elinizdeki tüm sermayayi bir anda domain almaya harcarsanız malasef sonunuz hüsranla biter. Çok meraklıysanız bu işe girmeye başlangıçta 1-2 domain alın ve neyin ne olduğunu yaşayarak öğrenin , zaten sonrası kendiliğinden gelir.

Sorulara gelince. Domain düşme saatleri:

http://www.ersinuzgun.com/domainlerin-dusme-saatleri/

Direk Icann dan domain alamazsınız (alırsınız ama aracı firmalar gibi başvurup kayıt olmanız lazım diye biliyorum , uzun ve zor bir iş sizin ve bizim gibiler için.)

Aynı firma içinde transfer ederseniz 60 günlük bir süre limiti olmuyor. Yanılmıyorsam 1-2 günlük bir transfer yasağı var aynı firma içi transferde.(bu son cümleden tam emin değilim.)

Son olarak bir klişe ile bitiriyorum , google da aradığınız tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz detaylı olarak.

---
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al